Άρωμα Χριστουγέννων!



Κατά κάποιον τρόπο, θέλουμε όλοι να έρθουν τα Χριστούγεννα πιο γρήγορα. Και επειδή ημερολογιακά θα έρθουν στην ώρα τους και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτό, αρχίζουμε να αλλάζουμε διακόσμηση στο σπίτι, μυρωδιές, για να έχουμε την αίσθηση των Χριστουγέννων! 


Εδώ, να ευχαριστήσω την εταιρεία HappySeasons.gr για τα υπέροχα κόκκινα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που μου έστειλε! Τα παιδιά ήδη ανυπομονούν να στολίσουμε! Καταλάβατε τώρα τι δουλειές θα κάνουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο έτσι;
Στα HappySeasons.gr θα βρείτε πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να έχουμε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας! Δίνοντας λοιπόν τον κωδικό kalli15 θα έχετε έκπτωση 10% με αγορές από το www.christmasshop.gr ή 5€ έκπτωση για αγορές άνω των 50€ από τα καταστήματα happyseasons.gr

Επιπλέον, αναζητάμε δωράκια περιποίησης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για εμάς τους ίδιους! Δεν ξεχνάμε και τον εαυτό μας φυσικά, ναι;
Προσωπικά βρήκα ένα μέρος από τα δωράκια μου για φέτος! Έχουν το πιο γλυκό, απολαυστικό άρωμα, Κράνμπερυ και Αμύγδαλο, και είναι από την αγαπημένη μου εταιρεία Yves Rocher


Επέλεξα σετ που έχει το αφρόλουτρο, σε συσκευασία 400ml! Αρκετή ποσότητα που κλείνει μέσα της αυτήν την υπέροχη μυρωδιά που σε πλημμυρίζει στο μπάνιο!


Απαραίτητα την κρέμα χεριών, σε συσκευασία 75ml, παντού και πάντα μαζί, για να είναι προστατευμένα τα χέρια μου από το κρύο, μαλακά και με υπέροχο γλυκό άρωμα κράνμπερυ και αμύγδαλο!


Από το σετ, δεν λείπει το αρωματικό γαλάκτωμα σώματος, σε συσκευασία 200ml! Έχει βελούδινη υφή και απορροφάτε αμέσως, αφήνοντας το δέρμα μου απαλό και με την υπέροχη αυτή μυρωδιά κράνμπερυ-αμύγδαλο!

Φανταστείτε τώρα να κάνετε μπάνιο με το αφρόλουτρο και μετά το γάλακτωμα! Ουσιαστικά, δεν θα χρειαστείτε κολόνια, να είστε σίγουρη!
Εκτός από την μυρωδιά Κράνμπερυ-Αμύγδαλο, θα βρείτε προϊόντα με άρωμα Αχλάδι-Κακάο και Μανταρίνι-Κανέλα, σε σετάκια πολύ οικονομικά! 



2 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.