Η σημασία της ασφάλισης


If I had my way, I would write the word “insure” upon the door of every 
cottage and upon the blotting book of every public man, because I 
am convinced, for sacrifices so small, families and estates can be 
protected against catastrophes which would otherwise smash them up 
forever..”

«Αν μπορούσα, θα έγραφα τη λέξη «ασφαλιστείτε» στην πόρτα του 
κάθε σπιτιού και στο στυπόχαρτο του κάθε δημόσιου άνδρα, γιατί είμαι 
πεπεισμένος ότι, με τόσο μικρές θυσίες, προστατεύονται οικογένειες και 
περιουσίες έναντι καταστροφών που διαφορετικά θα τις συνέθλιβαν για 
πάντα…»


WinstonChurchill




Σήμερα, που τα πάντα αλλάζουν και αυτό που μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε «κράτος πρόνοιας» τείνει να εξαφανιστεί, χρειάζεται ο καθένας από εμάς να αναλάβει την «ευθύνη του μέλλοντος», του ΔΙΚΟΥ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

Μισθοί εξανεμίζονται, συντάξεις κουρεύονται, νοσοκομεία υπολειτουργούν, άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους καθημερινά και όλοι ζούμε πια στην αβεβαιότητα και την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ για ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

«Και; Τι μπορούμε να κάνουμε γι΄αυτό ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές; Λεφτά δεν υπάρχουν!» θα ανταπαντήσει κάποιος όχι από άρνηση, αλλά από φόβο και πεποίθηση ότι ανάμεσα στα τόσα χαράτσια και στους τόσους φόρους δεν μπορεί να φορτωθεί ακόμη ένα έξοδο, ένα έξοδο που χωρίς να έχει δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία τουλάχιστον να ερευνήσει, το θεωρεί περιττό και δυσβάσταχτο.

Είναι όμως στ΄ αλήθεια έτσι; Είναι η ασφάλεια μας «έξοδο»; Είναι η προστασία της περιουσίας μας, της οικογένειάς μας, των παιδιών μας, της ίδιας μας της ζωής, "έξοδο" και μάλιστα περιττό; Aλήθεια… Τι θα μας κοστίσει περισσότερο στο εγγύς ή μακρινό μέλλον…
Να έχουμε ασφάλεια ή να μην έχουμε;;;

Ας αναλογιστούμε, σήμερα με αφορμή την ημέρα της Ιδιωτικής ασφάλισης, ποια άλλη υπηρεσία παγκοσμίως μας δίνει την δυνατότητα με κόστος λιγότερο ακόμη και από 1 ευρώ πολλές φορές ημερησίως να "αγοράσουμε" ανά πάσα στιγμή ποσά της τάξης των 300.000, 500.000 κ.ο.κ.€ π.χ. εάν έχουμε κάνει μια ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης;

Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε όλοι μας ΣΗΜΕΡΑ.
Σήμερα που ο καθένας μπορεί να εξασφαλίσει και να προστατέψει από μελλοντικούς κινδύνους τα πολυτιμότερα αγαθά του, επιλέγοντας ανάμεσα από πλήθος ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρουν φερέγγυες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, που καλύπτουν τις δικές του ανάγκες βάσει των δικών του οικονομικών δυνατοτήτων .


Μην αφήνετε το αύριο στην τύχη!

Κάντε ένα δώρο αγάπης σε εσάς και την οικογένειά σας!


Ειδικά για τους αναγνώστες του Kallisblog.gr, η Private Insurance Services μας προσφέρει προνομιακές τιμές ασφάλιστρων δίνοντας τον κωδικό "kalli81".
Επισκεφθείτε την Private Insurance Services για περισσότερες πληροφορίες και ζητήστε την δική σας προσωπική ασφάλιση, "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.