"Πριν χαράξει" της Ιωάννας Νοταρά, από Εκδόσεις Διόπτρα


Αυτό το βιβλίο, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, θα σας προκαλέσει έντονα αισθήματα συγκίνησης και θυμού, αλλά και μεταξύ των σελίδων ίσως να βρείτε κομμάτια του εαυτού σας από την παιδική ηλικία μέχρι το τώρα. Η Ιωάννα Νοταρά υφαίνει περίτεχνα την ιστορία της Άννας! Είναι μια γροθιά στο πόσο μεγάλη επιρροή έχει η οικογένεια στα παιδιά της, είτε καταστροφική είτε εξελίσσοντάς τα σε υπεύθυνους ευτυχισμένους ενήλικες.

"Πριν Χαράξει" είναι εκείνη η μαγική ώρα μετά το πιο πυκνό σκοτάδι της νύχτας, που οι λεπτές ακτίνες φωτός αρχίζουν να φωτίζουν και να ζεσταίνουν τα πάντα γύρω τους ...όπως και στην ζωή, που πολλές φορές μετά από μια μεγάλη περίοδο δυστυχίας και πόνου, αρχίζει η αισιοδοξία να κάνει τα δικά της μαγικά και να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων!

Αυτή η ιστορία με συγκίνησε πολύ. Την Άννα την αγάπησα σαν παιδί μου. Μόνο που αν ήμουν μαμά της, θα της είχα φερθεί καλύτερα. Θα την είχα προστατέψει και θα την είχα καθοδηγήσει. Θα την είχα φροντίσει και θα την είχα αγκαλιάσει. Θα την είχα στηρίξει στις αποφάσεις της και θα ήμουν πάντα δίπλα της.
Όλα αυτά που κάνω στα παιδιά μου ήδη! Γιατί, όλοι μας χρειαζόμαστε αγάπη, κι αν δεν την γνωρίζουμε από μικρή ηλικία, θα δυσκολευτούμε πολύ στην μετέπειτα ζωή μας.

Ένα αντίτυπο δικό σας, για να γνωρίσετε την Άννα!


Οι όροι συμμετοχής:

1. Να κάνετε "μου αρέσει" στις σελίδες Kalli's blog και Εκδόσεις Διόπτρα.
2. Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση την ανακοίνωση που θα βρείτε εδώ στο facebook. (Εάν δεν έχετε facebook απλά συμπληρώστε την φόρμα).
3. Να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!


Η διαδικασία παραλαβής του βιβλίου είναι η εξής:
Οι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν το δώρο τους από συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις Διόπτρα για το οποίο θα ενημερωθούν. Ενώ για κατοίκους εκτός Αθηνών η αποστολή γίνεται με courier.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδος.


Καλή επιτυχία σε όλους!



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Χαρούλα Τασιοπούλου 



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





4 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.