Nestlé Νοιάζομαι

Είναι πολύ όμορφο όταν στις εποχές που ζούμε υπάρχουν προγράμματα που δίνουν κίνητρα για αγορές που σου επιστρέφουν χρήματα πίσω! Ή, στην περίπτωση της Nestlé, συλλέγεις πόντους και έχεις την δυνατότητα να τους εξαργυρώσεις βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Πως το κάνεις αυτό;




Μπες στο site της Nestlé και κάνε εγγραφή πατώντας απάνω δεξιά. Θα σου εμφανίσει να συμπληρώσεις το email και έναν κωδικό, τον οποίο χρησιμοποιείς για να κάνεις σύνδεση στο site της Nestlé.
Με την εγγραφή σου έχεις ήδη 150 πόντους δώρο!





Θα σου έρθει επιβεβαιωτικό email λογικά για να συνεχίσεις στο site. 
Κάνε σύνδεση και επεξεργάσου το προφίλ σου, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία. 
Τώρα, μπορείς να έχεις πρόσβαση στα κουπόνια, σε συνταγές και διαγωνισμούς! 


Στην μπλε μπάρα στο επάνω μέρος του site θα βρεις όλα αυτά που σου είπα παραπάνω. Στην επιλογή κουπόνια θα βρεις τα διαθέσιμα ανά κατηγορία κουπόνια με έκπτωση. Επέλεξε κατηγορίες κουπονιών για να δεις όλα τα διαθέσιμα.


Επέλεξε τα κουπόνια που θέλεις. Αυτόματα μπαίνουν το καλάθι σου το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορείς να δεις αριστερά στην οθόνη σου. Από εκεί, μπορείς να αφαιρέσεις κουπόνι.
Όταν ολοκληρώσεις τις επιλογές σου, πήγαινε στο καλάθι σου και πάτα εκτύπωση.




Θα χρειαστεί να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα βοήθημα για να τυπώσεις τα κουπόνια σου. Απαραίτητα σε έγχρωμη εκτύπωση.
Κάθε φορά που τυπώνεις κουπόνια, μαζεύεις πόντους.





Δες περισσότερες πληροφορίες στην επιλογή Επιβράβευση για το πως να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις μαζέψει και να φτιάξεις το κουπόνι σου!
Όταν μαζέψεις αρκετούς πόντους, μπορείς να επιλέξεις από προϊόντα με επιπλέον έκπτωση ή να τα δωρίσεις.

Εμείς τυπώσαμε τα πρώτα μας κουπόνια και είμαστε έτοιμοι για τις αγορές μας!
Κάντε κι εσείς σήμερα την εγγραφή σας στην Nestlé και επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά κουπόνια, ενώ παράλληλα στηρίζεται ανθρώπους που έχουν ανάγκη!



3 σχόλια:

  1. Εγώ θα πω όσα γνωρίζω από τον Δεκέμβριο του 16 που γράφτηκα στο nestlénoiazomai έως σήμερα.. Είναι μια πραγματικά χρήσιμη σελίδα που αξίζει να κάνεις εγγραφή γιατί πέρα από το ότι προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα άριστης ποιότητας και εκπτωτικα κουπόνια για παιδιά και μεγάλους, είναι μια σελίδα που μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν την διατροφή, την υγεία την δική μας καθώς και των παιδιών μας όσες είμαστε μανούλες, διάφορες συνταγές, διαγωνισμούς, σπίτι και οικογένεια, και διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα που ανανεώνονται κάθε βδομάδα. Επίσης για όλα τα μέλη πόντους επιβράβευσης ώστε να έχουν επιπλέον κέρδος στα προϊόντα που θέλουν πέρα από τα εκπτωτικα κουπόνια που παρέχει η nestle και το nestlénoiazomai! Αξίζει να κάνεις εγγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας! Σημαντικό να παρουσιάζονται και άλλες γνώμες! :)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση διότι ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα κουπόνια που μπορώ να τα εξαργύρωση; σε ποια σουπερμάρκετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.