Χρώμα του 2017 με βάση την Pantone

Η Pantone κάθε χρόνο ανακοινώνει το χρώμα που θα κυριαρχήσει το νέο έτος! Υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από την εκάστοτε επιλογή! Δεν είναι μόνο διακοσμητική, ή τυπογραφική, αλλά έχει και συμβολικό χαρακτήρα!

Το χρώμα, λοιπόν που επέλεξε η Pantone για το 2017 είναι το GREENERY (PANTONE 15-0343)!


Όπως λέει και η Pantone, το GREENERY είναι μια απόχρωση αναζωογονητική και συμβολίζει την ανανέωση και τα νέα ξεκινήματα!
Είναι η απόχρωση του πράσινου-κίτρινου, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της Άνοιξης, όταν αρχίζει η Φύση και ανθίζει. Τα φυλλώματα των δέντρων και το γρασίδι αναζωογονούνται! Σαν να είμαστε στην εξοχή και παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και γεμίζουμε από οξυγόνο!

Το GREENERY είναι ένα χρώμα της φύσης. Όταν οι περισσότεροι άνθρωπο είναι εγκλωβισμένοι στις γκρίζες πόλεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία τους για να έρθουν πιο κοντά στην Φύση. Αυτό το βλέπουμε τόσο στην στροφή που έχει γίνει στην αρχιτεκτονική, όσο και στην καθημερινότητά μας, στον τρόπο ζωής μας. Ουσιαστικά, το GREENERY έρχεται στο προσκήνιο, μιας και είναι πανταχού παρόν!

Επιπλέον, το GREENERY είναι συμβολικό στο κυνήγι των προσωπικών μας παθών και της ζωής! Μια νότα αισιοδοξίας και φρεσκάδας!


https://wakefieldsjewellers.co.uk
http://shout.sg/

https://gr.pinterest.com/pin/652881277200151322/
http://www.burmatex.co.uk/
http://www.weddingacademylive.com/
http://blog.homearama.co.uk/

2 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.