Be nice with yourshelf and calm down

12:47 μ.μ.
Δεν ξέρω τι γίνεται με το σύμπαν και τους πλανήτες, όμως για άλλη μια φορά όλοι ανεξαιρέτως έχουμε μία τάση λίγο περισσότερου εκνευρισμού, λίγο περισσότερης αίσθησης απομόνωσης... λίγο περισσότερη αρνητικότητα που δεν μας αφήνει να ξεκουραστούμε το βράδυ με αποτέλεσμα τα πρωινά να είμαστε ακόμη πιο κουρασμένοι ψυχολογικά.





Με όσους το έχω συζητήσει, δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο για το παραπάνω. Οπότε, λίγο με τα αστρολογικά που έψαξα, λίγο με εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό μου, κατέληξα πως μέχρι τέλος του μήνα, ας κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε.
Θα περάσει κι αυτό... δεν είναι στο χέρι του άλλωστε.

Είναι από τις περιόδους που θες λίγο να καλομάθεις τον εαυτό σου, να τον ακούς λίγο παραπάνω και να μην τον ζορίζεις. Να τον αφήνεις να ξεκουραστεί λίγο παραπάνω εάν το έχει ανάγκη. Να τον αφήνεις να πάρει τον χρόνο του, μόνος του. Να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν, αποφεύγοντας σκέψεις για τα πάντα. Κλείσε και το κινητό σου εν ανάγκη, να έχεις ηρεμία και ησυχία.
Φυσικά, όσο γίνεται, γιατί η καθημερινότητα δεν μας αφήνει εύκολα να ξεφύγουμε από τους τρελούς ρυθμούς της.

Σε τέτοιες περιόδους ζόρικες, όσοι σε γνωρίζουν θα καταλάβουν και θα σεβαστούν την επιθυμία σου για λίγη απομόνωση. Θα σου δώσουν τον χρόνο που χρειάζεσαι.
Για αυτό δεν είναι άλλωστε οι φίλοι;

Να σε καταλαβαίνουν, να σε ακούν και να σε νοιάζονται.
Να είναι δίπλα σου και στα ζόρια σου και στην τρέλα σου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.