Μόκα, το νέο μέλος της οικογένειάς μας

12:04 μ.μ.
Η αλήθεια πολύ καιρό σκεφτόμουν για ένα κατοικίδιο. Είμαι παιδί που έχω μεγαλώσει με σκυλάκι και γατάκι, και ήθελα και τα παιδιά μου να έχουν την ίδια εμπειρία.

Μόκα, το νέο μέλος της οικογένειάς μας Kalli's blog
πηγή StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

Δίσταζα όμως για πρακτικούς κυρίως λόγους.
Μέχρι που είδα αυτήν την φωτογραφία στη σελίδα φιλοζωικής StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα και απλά ήταν έρωτας!

πηγή StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
Η Μόκα πληρούσε όλα τα κριτήρια για να την υιοθετήσουμε! Μικρή σε ηλικία, πανέμορφη, περιποιημένη και μου έκανε ένα κλικ περισσότερο από άλλα που είχα δει. Αμέσως επικοινώνησα με την υπεύθυνη και ζήτησα πληροφορίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πήγαμε, την είδαμε, την υιοθετήσαμε!

Ήρθε σπίτι μας και η αλήθεια πως σαν να ήταν πάντοτε εδώ. Έκανε αμέσως τον χώρο δικό της. Έγινε αμέσως η μασκότ μας και το νέο μας μέλος στην οικογένεια.

Πάντα όταν συζητούσαμε με τα παιδιά, είχαμε πει πως δεν θα αγοράζαμε ζωάκι, αλλά θα υιοθετούσαμε. Οι λόγοι είναι πολλοί.
Από θέμα δεοντολογίας και μόνο... πρόκειται για ένα ζωντανό πλάσμα, το οποίο είναι μέλος της οικογένειας, πως θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα ακόμη παιδί;


Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν. Της ετοιμάσαμε τον χώρο της με το σπιτάκι της. Αν και ...γάτα είναι, όπου θέλει πάει, όπου νιώθει ότι βολεύεται καλύτερα και τελικά έχει βρει τον χώρο της σε μια γωνιά στον καναπέ και το βράδυ θα κουρνιάσει μαζί με εμένα ή την κόρη μου.

Πολύ παιχνιδιάρα και αρκετά ακόμη διστακτική σε χάδια και αγκαλιές, παρά μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί. Έχει δείξει πως είναι εξαιρετική κυνηγός... ήδη μύγα δεν μπαίνει στο σπίτι.

Οι δισταγμοί που είχα στην αρχή εξανεμίστηκαν. Πήραμε την καλύτερη απόφαση.
Κάνει πολύ καλό στα παιδιά και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα έχουν κι εκείνα πλέον μνήμες και εμπειρίες με ένα κατοικίδιο.



2 σχόλια:

  1. Είναι μια κούκλα! Καλώς ήρθε λοιπόν το νέο μέλος της οικογένειας. Σας εύχομαι να ζήσετε απολαυστικές, μοναδικές στιγμές μαζί της. Πήρες την πιο όμορφη απόφαση για σένα και τα παιδιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Έχουμε ξετρελαθεί όλοι μας η αλήθεια!!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.