Ματ κραγιόν Grand Rouge

Τα ματ κραγιόν τα λατρεύω, οπότε περίμενα πως και πως για να έρθουν τα νέα ματ κραγιόν της σειράς Grand Rouge από Yves Rocher
Επέλεξα την απόχρωση 150... 




Με την πρώτη ματιά η συσκευασία μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολυτελείας, όπως είναι και όλη η σειρά Grand Rouge.


Η υφή του είναι βελούδινη και απλώνει ομοιόμορφα.
Μιας και μιλάμε για φυτικό προϊόν, που δεν περιέχει τον επικίνδυνο μόλυβδο, πάραμπενς και σιλικόνη, χρειάζεται να περαστεί 2 ή 3 φορές για να δώσει πιο έντονο και στρωτό χρώμα.  Συνδυάζοντας με την βάση κραγιόν Μηδέν Ψεγάδι θα μας δώσει ένα ακόμη πιο έντονο ματ αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για καινοτομία σε φυτικό κραγιόν με σατινέ-ματ αποτέλεσμα.
Επιπλέον όμως, λόγο των ίδιων λόγων, τα χείλη παραμένουν ενυδατωμένα και χωρίς να τα νιώθω 'βαριά', κάτι που δεν προσφέρουν άλλα ματ κραγιόν λόγο σύνθεσης (δηλαδή χημικών).



Στα χείλη μου η απόχρωση 150 δίνει ένα πιο ροζ έντονο χρώμα, σε σύγκριση με την απόχρωση που είδα στον κατάλογο. Ανάλογα τα χρώματα τα δικά σας θα φανεί διαφορετικό. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, με απόλυτη άνεση και σταθερότητα.

Υπάρχουν άλλες 7 αποχρώσεις στην συλλογή των Ματ κραγιόν Grand Rouge και ενδεχομένως να τα βρείτε με έκπτωση στον κατάλογο του μήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.