Σαμπουάν από την Yves Rocher; Και γιατί

Στην πληθώρα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών που υπάρχουν στο εμπόριο είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις ποιό θα δώσει το αποτέλεσμα που θες στα μαλλιά σου. 
Και το κυριότερο...για να είναι όντως καθαρά και υγιή;




Πόσο μάλλον όταν έχεις και μικρά παιδιά, που οι ανάγκες είναι ιδιαίτερες και, όπως να το κάνουμε, ως μαμά κι εγώ, θέλω κάτι πιο ήπιο και απαλλαγμένο από χημικά για εκείνα. 
Είχα μπει στην διαδικασία να δοκιμάσω πολλά από του εμπορίου, ακόμη και φαρμακευτικά, καθώς είχαμε μεγάλο θέμα με ξηροδερμία. Για να μην στα πολυλογώ, αν δεις την ταμπελίτσα με τα συστατικά, θα δεις σχεδόν τα πάντα που είναι επικίνδυνα. 

Και κάπως έτσι δοκιμάσαμε το σαμπουάν της Yves Rocher από την σειρά Hamamelis με Αμαμελίδα βιολογικής καλλιέργειας καθώς δεν είχαν όλα αυτά τα επικίνδυνα που έβρισκα στα υπόλοιπα. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, από τα πρώτα λουσίματα είδαμε την διαφορά τόσο στο τριχωτό της κεφαλής, όσο και στην ποιότητα της τρίχας. Εκτός του ότι η ξηροδερμία αποτελεί παρελθόν πια, τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά και επιπλέον χτενίζονται πιο εύκολα, χωρίς να μπερδεύονται ή να σπάει η τρίχα.

Βλέποντας τα αποτελέσματα ξεκίνησα πλέον να τα χρησιμοποιώ κι εγώ, μιας και υπάρχουν επιλογές για κάθε τύπο μαλλιών και ανάλογα τις ανάγκες κάθε φορά. Σου συνοψίζω λοιπόν, τους λόγους γιατί να ξεκινήσεις κι εσύ να χρησιμοποιείς τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Yves Rocher...

- Δεν περιέχουν σιλικόνη, πάραμπενς, χρωστικές.
- Συσκευασία ανακυκλώσιμη.
- Πάνω από 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.
- Κάνουν αρκετό αφρό, για αυτό θέλουν λίγη ποσότητα, άρα συμφέρουν. 
- Εμφανή αποτελέσματα στις πρώτες χρήσεις.
- Κατάλληλα για όλη την οικογένεια.
- Διακριτικές ευχάριστες μυρωδιές.

Θα χαρώ να μου πείτε εάν έχετε δοκιμάσει κι εσείς κάποιο από τα προϊόντα και φυσικά την γνώμη σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.