Χρυσό Αίμα...η συνέχεια του Αγκάθινου Στέμματος

 Άργησα. Άργησα πολύ να σας το παρουσιάσω. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι το 2ο βιβλίο από τον Θεόφιλο Γιαννόπουλου μετά Το Αγκάθινο Στέμμα και ανυπομονούσα τόσο πολύ για αυτή τη συνέχεια!! 

Χρυσό Αίμα...η συνέχεια του Αγκάθινου Στέμματος. Kalli's blog. BookLoverGR.

Στο Χρυσό Αίμα έχουμε την συνέχεια της αναζήτησης του πρωταγωνιστή μας του Άγγελου. Αυτή τη φορά ο δρόμος του τον βγάζει στην Αγία Σοφία, στα άδυτα της Αγίας Σοφίας. Και μόνο αυτό σου προκαλεί μία αδημονία στην ανάγνωση. Τα μυστικά, οι γρίφοι, οι θησαυροί, οι θεωρίες συνωμοσίας και οι δοκιμασίες που περνά ο Άγγελος μαζί με την Αλεξάνδρα δεν μας αφήνουν λεπτό να ησυχάσουμε. 

Ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, σαν ένας άλλος Dan Brown, ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος ξέρει να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι μυστηρίου όπου τα όρια της μυθοπλασίας, του θρύλου και της πραγματικότητας είναι πολύ στενά! 

Απόλαυσα τις σκηνές που διαδραματίζονται μέσα στην Αγία Σοφία! Επιβλητικές περιγραφές που για λίγο μεταφερόμαστε κι εμείς εκεί και ζούμε μαζί με τους πρωταγωνιστές την ένταση στην κόψη του ξυραφιού!

Ένα βιβλίο 473 σελίδων, με ευανάγνωστη μεγάλη γραμματοσειρά, που δεν σε αφήνει λεπτό να βαρεθείς! 

Και φυσικά, εδώ πρέπει να αναφέρω πως το promotion του βιβλίου δια χειρός του ίδιου του συγγραφέα Θεόφιλου Γιαννόπουλου τα σπάει! Από την στιγμή που ήρθαν όλα τα καλούδια που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, παίρνεις μία γεύση για το τί σε περιμένει! 

Τα βιβλία του Θεόφιλου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΕΞΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.