Το θαύμα των Χριστουγέννων μας χτύπησε την πόρτα.

10:13 π.μ.

Τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με τον άντρα της κουνιάδας μου. Ήταν πολύ σοβαρά με ανέβρισμα στο κεφάλι. Στην εντατική, διασωληνωμένος, σε βαθύ ύπνο. Οι γιατροί δεν δίνανε πολλές ελπίδες, είχαμε αρχίσει πλέον και απογοητευόμασταν. Κανείς δεν ήξερε πόσο θα κρατήσει έτσι.

Κι όμως τους διέψευσε όλους! Εχθές για πρώτη φορά μετά από 3 εβδομάδες άνοιξε τα μάτια του! Σήμερα ή αύριο θα γίνει η μαγνητική και θα ξέρουμε περισσότερα. Δεν ξέρουμε πόσα καταλαβαίνει ακόμη. Αυτό από μόνο του μας έδωσε πολλές ελπίδες! Πλέον, θέλω να πιστεύω, ότι κι αν ήταν το έχει ξεπεράσει και πλέον πάμε πολύ καλά! 

Θέλω να ευχαριστήσω εδώ όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα από την αρχή, διαδικτυακά και μη, τους περισσότερους χειρούργος τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του νοσοκομείου, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην κουνιάδα μου. 

Αυτό για εμάς ήταν το Θαύμα των Χριστουγέννων που αναμέναμε και ελπίζαμε να γίνει. Τελικά εκεί που όντως δεν έχεις καμία πόρτα ανοιχτή, εκεί που δεν έχεις ελπίδες για τίποτα, κάποιο "αόρατο" χεράκι από το πουθενά προσφέρει μία δόση μαγείας, ικανή για τα πάντα! 

Απλά πιστέψτε!

:-)

1 σχόλιο:

  1. Από χθες που μου το είπες στο τηλέφωνο έχει γαληνέψει η ψυχή μου.
    Μακάρι το παλικάρι σας να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και όλα αυτά να αποτελούν μόνο μια πικρή ανάμνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.