Γενέθλια ... 2η Ανάρτηση

5:46 μ.μ.
Και ναι, η ώρα για να κόψουμε την τούρτα είχε έρθει! Αν και την Παρασκευή 24 του μήνα είχαμε επίσημα γενέθλια, το Σάββατο 25 του μήνα κόψαμε την τούρτα. Παραβρέθηκαν οι γιαγιά και παππούς, μία φίλη τους μαζί με τους γονείς της. Λίγοι και καλοί. 

Τα παιδιά ξεφάντωσαν παίζοντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Οι "μεγάλοι" στο σαλόνι κουσκουσάρανε. Ήπιαμε λίγο κρασάκι, φάγαμε κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και σαλατούλα και φυσικά μετά την τούρτα, από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς το οποίο είναι φοβερό!

Δεν κάναμε πολλά πολλά, ήμασταν στο τσακ να μην κάνουμε τίποτα, για πολλούς λόγους. Ευτυχώς κάποιοι φίλοι, ιντερνετικοί και μη, με βοήθησαν με ιδέες και μου ανέβασαν την διάθεση όσο γινόταν και έτσι κάναμε όπως κι όπως και αυτά τα γενέθλια. Ομολογώ πως έχουμε κάνει και καλύτερα γενέθλια, αλλά πάνω από όλα χαίρομαι που πάντα είναι κοντά μας οι φίλοι μας. 

Είχα σκοπό να κάνω χειροτεχνία με μικρά παιδικά καδράκια, αλλά λόγο ιώσεων δεν ήρθαν. Κάποια μπιχλιμπιδάκια θα λάμβανα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να έρθουν. Η διάθεση δεν ήταν στα ύψη. 

Από πολλές απόψεις δεν ήταν λοιπόν τα καλύτερα γενέθλια, για εμάς, τους μεγάλους... Για τα παιδιά όμως, που δεν θέλουν και πολλά πολλά, ήταν υπέροχα. Τι κι αν λείπανε μερικά μπαλόνια, ή χρωματιστά καπελάκια, ή όλα αυτά που κάνουν ένα πάρτυ πιο πάρτυ; Εκείνα με τα παιχνίδια τους και την φίλη τους πέρασαν υπέροχα. Κι αυτό ήταν το νόημα. Να περάσουν τα παιδάκια καλά! Και το πετύχαμε! 

Έως τα επόμενα γενέθλια... ;-)

7 σχόλια:

  1. Παρα τις δυσκολιες πρεπει να χαιρομαστε καθημερινα. Δεν χρειαζονται πολλα για να ειμαστε ευτυχισμενοι. Πολλες φορες το αθωο χαμογελο των παιδιων μας αρκει!!! να χαιρεστε το παιδακι σας!!! Να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το χαίρεστε το ζουζούνι σας, να είναι πάντα χαρούμενο και τυχερό! Αυτό έχει σημασία στο τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις θερμοτερες ευχες για μια ζωη ομορφη υγιη και δημιουργικη!Να το χαιροσαστε!!φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι το νόημα, έχεις δίκιο, τα παιδιά χαίρονται με το παραμικρό, δεν τους νοιάζουν τα πολλά πολλά.. Και πάλι να σου εύχομαι να έχει μια ζωή ονειρεμένη γεμάτη υγεία και πολλή αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως φιλενάδα. Τα παιδιά χαίρονται με το ελάχιστο. Και να σου πω και κάτι; Περισσότερο χάρηκε η κόρη μου το πυζάμα πάρτι που κάναμε στο σπίτι με τις φιλενάδες της παρά το πάρτι που κάναμε σε παιδότοπο την προηγούμενη χρονιά!
    Να τη χαιρόσαστε για άλλη μια φορά!
    Φιλιά σε όλους σας.

    ΥΓ Σας χρωστάμε επίσκεψη και δωράκι γιατί λόγω ιώσεων, κρυολογημάτων κλπ δεν καταφέραμε να σας έρθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας! Πραγματικά με συγκινείτε! Σήμερα πήραμε το πακετάκι για πάρτυ από την φίλη, και έγινε Πάρτυ! Γέμισε ο τόπος μπαλόνια, βάλαμε καπελάκια, φόρεσε ο μικρός την στολή (την οποία δεν έχει βγάλει και κοιμάται με αυτήν!!). Ε ναι λοιπόν, εμείς κάναμε και 2ο πάρτυ! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παιδιά είναι σίγουρο πως χαίρονται και απολαμβάνουν τις στιγμές πιό εύκολα από εμάς τους μεγάλους. Γι' αυτό η ζωή είναι πιό όμορφη όταν την βλέπουμε μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών. Χιλιόχρονο - καλόχρονο να είναι το λουλουδάκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.