Η αγαπητή συγγραφέας Λένα Μαντά, παρουσίαση βιβλίου, συνέντευξη,διαγωνισμός.

Ειμαι στη ευχαριστη θεση να φιλοξενω αλλη μια υπεροχη και αγαπημενη συγγραφεα μυθιστορηματων, την κυρια Λενα Μαντα! Εχω διαβασει πολλα βιβλια της οφειλω να πω και παντα με ηρεμουν, με ταξιδευουν, ζωντανευουν αισθηματα!

Στην αναρτηση που ακολουθει, θα γνωρισουμε το βιβλιο της ´Όσα αντέχει η ψυχή´, ακολουθει η βιογραφία της, η συνέντευξη που μας παραχώρησε, και τελος ενας διαγωνισμος για εναν αναγνωστη με δωρο ενα αντιτυπο του βιβλιου ´Όσα αντέχει η ψυχή´ της κυριας Λένας Μαντά.

Είστε έτοιμοι;



Περίληψη βιβλίου ´Όσα αντέχει η ψυχή´:

«Τελικά, Ηρώ, ο νονός σου μισό το άφησε το όνομά σου. Ηρωίδα έπρεπε να σε βαφτίσει!» κι εκείνη της είχε απαντήσει: «Δεν ήξερε τότε τι με περίμενε στη ζωή μου, αλλά και να το ήξερε, μάλλον θα το θεώρησε υπερβολικό και προτίμησε να το κόψει και να με βαφτίσει Ηρώ, αφήνοντας το υπόλοιπο να πλανάται σαν απειλή…»
Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να αντιπαλέψει τον νοσηρό «πατριό» της, να αντιμετωπίσει ένα βίαιο σύζυγο αργότερα, με την οικονομική καταστροφή και τη φυγή της στην Κύπρο και να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη απ’ όλες: να σώσει τα παιδιά της από τις λανθασμένες επιλογές τους.
Δίπλα της η Αλεξάνδρα. Μια μυστηριώδης, σκοτεινή γυναίκα, που μόνο στην Ηρώ θα δείξει το φωτεινό της πρόσωπο. Είναι η μόνη που μπορεί ν’ αφουγκραστεί το λυγμό της ψυχής της. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της όταν η Ηρώ αναγκαστεί να γίνει ένας άλλος άνθρωπος για να προστατέψει τους αγαπημένους της και να νικήσει…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1001187



Βιογραφικό της κυρίας Λένας Μαντά:

Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Για τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς 2009 και 2011» από το περιοδικό Life & Style. Το βιβλίο της ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, ενώ τα βιβλία της ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ κυκλοφορούν στα αλβανικά. Τέλος, μεταφράζεται και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το βιβλίο της ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ, που έγινε και τηλεοπτική σειρά στον ΑΝΤ1. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν εκδοθεί συνολικά εννιά μυθιστορήματά της και μια συλλογή διηγημάτων, ενώ ετοιμάζονται και τα επόμενα βιβλία της.


Η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Είστε μια πολυ γνωστή συγγραφέας. Ποιο το μυστικό σας;
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι μυστικό δεν υπάρχει! Η σχέση του αναγνωστικού κοινού με τα βιβλία μου, βασίζεται και εκπορεύεται από την αλήθεια που μοιράζομαι μαζί τους σε κάθε βιβλίο μου. Τους δίνω το καλύτερο κομμάτι της ψυχής μου κι εκείνοι ανταποκρίνονται.

Ποια θέματα επιλέγεται να γράψετε στα μυθιστορηματα σας περισσότερο;
Τα θέματα δεν τα επιλέγω, μάλλον με...επιλέγουν. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που "κυνηγάω". Ανάλογα με οτι γεννηθεί στο μυαλό μου υπάρχει και η συνέχεια. Δεν προγραμματίζονται αυτά νομίζω. Η έμπνευση δεν μπαίνει σε καλούπια!

Το βιβλίο ´βαλς με Δώδεκα Θεούς´ έγινε σειρά τηλεοπτική. Το βιβλίο το έχουμε διαβάσει οι περισσότερο μιας και είναι απο τα αγαπημένα μας. Πως σας φαίνεται η απόδοση του στην μικρή οθόνη και εάν αλλαζατε κάτι τι θα ήταν; Πήρατε μέρος στην παραγωγή του;
Σε τίποτα δεν έλαβα μέρος. Παραχώρησα το βιβλίο στην φίλη μου Μαρία Γεωργιάδου που το πήγε στην Κύπρο και η οποία Κύπρος το αγκάλιασε με πολύ αγάπη. Και γι αυτό δεν θα το κρίνω. Θεωρώ οτι έγινε μια έντιμη προσπάθεια δεδομένου του μικρού κοινού και των πενιχρών δυνατοτήτων που υπήρχαν, ακριβώς εξαιτίας του μκρύ πληθυσμού που δεν αφήνει περιθώρια για ακριβές παραγωγές.

Πάνω σε τι δουλεύετε αυτη τη στιγμή; Θα μπορούσατε να μας το αποκαλυψετε; Η έστω κάτι ... Μικρο; Και πότε θα κυκλοφορήσει;
Στις 16 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο μου μυθιστόρημα με τίτλο Με λένε Ντάτα και σ' αυτό, θα γνωρίσουμε καλύτερα την Αλεξάνδρα που υπήρχε στο Όσο αντέχει η ψυχή. για το επόμενο που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014, είναι πολύ νωρίς για να πούμε το παραμικρό!

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολλούς στην Ελλάδα μας. Στον χώρο τον δικό σας, των συγγραφέων, πως έχει επηρεάσει;
Ρίχνοντας μια ματιά στην βιβλιοπαραγωγή, νομίζω οτι η κρίση αυξάνει την έμπνευση! Παράλληλα οι εκδότες, συναισθανόμενοι την οικονομική δυσχέρεια, έκαναν γενναίες μειώσεις στην τιμή των βιβλίων, γεγονός που βοήθησε πολύ. Σαφώς δεν υπάρχουν πια οι εποχές που ο κόσμος αγόραζε πολλά βιβλία, αλλά και πάλι, προσπαθεί και επιλέγει να καταφεύγει σε ταξίδια μυαλού και ψυχής.

Τι θα θέλατε να πείτε στους αναγνώστες μας;
Να προσπαθούν να χαμογελούν όσο μπορούν περισσότερο, να ψάχνουν την ομορφιά στα απλά, στα καθημερινά και να έχουν πίστη στον εαυτό τους! Και δανείζομαι κάτι που μου έστειλε μια αναγνώστρια: "Για να δεις το ουράνιο τόξο, πρέπει ν' αντέξεις την βροχή"!


Διαγωνισμός :

Ένας αναγνώστης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου της κυρίας Λένας Μαντά ´Όσα αντέχει η ψυχή´. Για να είναι έγγυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά τα παρακάτω βήματα:

• να αφήσετε σχόλιο με το email σας κάτω από την ανάρτηση (ακόμη κι αν υπάρχει στο προφιλ του λογαριασμού σας, πρέπει να το γράψετε)

• να ειστε αναγνώστες της σελίδας μας, είτε στο google είτε στο facebook

• να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό

Δίπλα σχόλια διαγράφονται, όπως και από διπλά προφίλ. Ο διαγωνισμός διαρκεί μία εβδομάδα, μέχρι τις 19 του μήνα.

Ο νικητής έχει περιθώριο τριών ημερών από την ημέρα που θα λάβει email μας για να μας στειλει τα στοιχεια του.

Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!
Ευχαριστω απο καρδιας την κυρια Λενα Μαντα για αυτην την συνεντευξη και της ευχομαι καθε επιτυχια σε επαγγελματικο και προσωπικο επιπεδο!

101 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, θα ήθελα να το κερδίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Kalli! Εγραψα τα σχόλιά μου στην ανάρτηση στο facebook και για άλλη μια φορά θα πω ευχαριστώ για τον υπέροχο διαγωνισμό!

    pavhele@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία Μαντά είναι από τις αγαπημένες μου! έχω διαβάσει τα περισσότερα από τα βιβλία της. Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι είναι το αγαπημένο μου. Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!
    Kathy by anthomeli
    kathycallie@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ εμενα η κυρια Μαντα ειναι απο τις αγαπημενες μου κ εχω διαβασει τα περισοτερα βιβλια της οχι ομως αυτο οποτε μακαρι να κερδισω!!!l

    lena.svigou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. stelitsa31@gmail.com
    Εχω μεγαλη αδυναμια στην Κυρια Μαντα ,με ταξιδευει και μου αρεσει να την διαβαζω !!!!!!1Ευχομαι να το κερδισω και να μου κανει αν μπορει μια αφιερωσει !!!!!!!Χαχαχα πολλα ζητω !!!!!!!!!!!!
    stelitsa31@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας,αγγίζει την ψυχή μου με το γράψιμό της!!!
    menia777@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια, καλή επιτυχία kizakialexandra@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimitrakoudi.stella@gmail.com

    Συγχαρητήρια για την συνεντευξη. Η Κα Μαντά είναι εξαιρετική, τα βιβλία της πάντα με συναρπάζουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεροχο βιβλιο ευχαριστουμε.... viviana.dram@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. katapliktikh sygrafeas!...ontos osa anrexei h psyxh mas.
    lizoskylo@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι τέλειο,εχω διαβάσει ολα τα βιβλία της!!

    mariampi@mycosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταπληκτική συγγραφέας την αγαπώ ιδιαίτερα και θέλω πολύ αυτό το βιβλίο!!! Άραγε πόσο αντέχει η ψυχή?? Περιμένω εναγωνίως να το μάθω αν το κερδίσω..Να χαμογελάτε ομορφαίνετε και την ζωή σας και των δικών σας ανθρώπων!!! maria.manasis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
    aerotina@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υπεροχο βιλιο!!!!!!!!!!!μακαρι να το κερδισω
    johnkallos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα ηθελα πολυ να το διαβασω!!!καλη τυχη σε ολους
    vasilikidemertzi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sonia.bitsakou123@gmail.com kalh mas epituxia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. GFC sophie vl FB Sophie Vl TWITTER @sophievlachou EMAIL sophie_vlachou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. teleio vivlio...tha hthela polu na to kserdisw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτά είναι δώρα !
    aimkaragian@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θελω παρααααα πολυυυυ να το διαωβασω!
    zisioanna@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. teleios diagwnismos!!eyxaristoume!!mariapapa2203@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενδιαφερον το βιβλιο......θα ηθελα πολυ να το διαβασω!!!!!!!!
    anna.xrisi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η κυρία Μαντά αγαπημένη συγγραφέας! Το έρωτας σαν βροχή είναι μοναδικό!
    fatsoulalepto4ever@hotmail.com
    fb: Xrisa Vasiliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. email faih_gr2000@hotmail.com
    fb Φαίη Ιωάννου
    gfc faih_gr2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. maria_mantsiou@hotmail.com

    FB Maria Mantsiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η αγαπημενη μου συγγραφεας...Δεν το εχω διαβασει ,οποτε ελπιζω μηπως ειμαι η τυχερη!!
    aggeliki2603@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η κυρία Μαντά είναι μια υπέροχη συγγραφέας που σε μαγεύει με κάθε βιβλίο της και πιο πολύ..Της εύχομαι να έχει πάντα αστείρευτη έμπνευση και κάθε επιτυχία στο νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί το Μάιο....Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο,είμαι σίγουρη πως είναι καταπληκτικό και εύχομαι να είμαι τυχερή.
    debbiepap.math@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. giota kallionidoy
    θα ειναι τελειο!
    pegy20032003@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η αγαπημένη μου συγγραφέας!
    ελευθερια ιωαννου
    email kykrit@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ
    GFC mkiriakou
    EMAIL mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το αγαπαω αυτο το βιβλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!
    gfc kiki
    fb Kiki Manoliou
    kmanoliou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. θα ήθελα να το διαβάσω μου αρέσουν τα βιβλία της Μαντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!GFC ΑΝΝΑ ΣΥΛΙΒΕΣΤΡΟΥ FB ΑΝΝΑ ΣΥΛΙΒΕΣΤΡΟΥ annasylivestrou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. υπέροχο δώρο και μια υπέροχη συνέντευξη!!!συγχαρητήρια που ομορφαίνετε τις μέρες μας με τέτοιες υπέροχες κινήσεις και τόσο θαυμάσια δώρα!!

    zoi.vlaxou1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εξαιρετικά ενδιαφέρον!!! Θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.
    kroula@yahoo.gr
    fb:Roula Kou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. θα ήθελα να το διαβάσω
    c.aggel70@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπημένη συγγραφέας
    k_mpag@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. θα ηθελα πολυ να το διαβασω! πρεπει να ειναι τελειο!
    email: mrgoyma@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εξαιρετικη συγγραφεας. Βιβλια που σε ταξιδευουν και δεν μπορεις να τα αγησεις απ΄τα χερια σου! ελπιζω να κερδισω..
    email chikasapostolos@hotmail.gr
    fb Apostolos Chikas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συντροφιά ενός ωραίου βιβλίου..ιδίως στις μέρες μας
    Μακάρι
    mpatzartzi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σπουδαια συγγραφεας. Το βιβλιο ειναι παντα μια καλη συντροφια...Σας ευχαριστουμε. Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες.
    tolisntina@hotmail.com
    fb Ntina Sivri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σπουδαία συγγραφέας! nefeli_minti@hotmail.com
    Fb: Nefeli Mnm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ευχαριστούμε πολύ!!!
    jenniouss@yahoo.gr
    fb: Jenny Psarraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φοβερή συγγραφέας! Τα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της εκτός απ' αυτό.
    maggie_01gr@hotmail.com
    fb: Maggie Pasc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. η λυκαινα της Πολης [αρκετα σημεια του βιβλιου ειναι τοσο ζωντανα. που τα διαβαζα αρκετες φορες και ταυτιζομουν.] και το σπιοτι διπλα στο ποπταμι γλαφυροτατο!!!! filiomarko@yahoo.com fb filio markopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καταπληκτικο βιβλιο !
    koulelii32@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.
    mamidakisoil@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύ θα ήθελα να το διαβάσω!
    mdrouga@yahoo.gr
    gfc: mdrouga
    fb: Μαρία Δρούγκα (http://www.facebook.com/marwdrouga)
    share:http://www.facebook.com/marwdrouga/posts/227890324017907

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η κυρία Μαντά είναι προικισμένη και γράφει μοναδικά...

    Sotiris Souloukos facebook

    sotisoul@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. το βιβλίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!
    ma-rine@live.com
    fb Marina Gm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα ήθελα να το διαβάσω!
    FB Claire gianneli
    GFC cgianneli
    email cgianneli@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Λενα Μαντα αγαπημενη και πολυ αξιολογη
    FB Σουλα Αλεξιαδου
    gfc titamou
    titamou@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. polu wraio dwro..kali epituxia loipon...!!
    angel.sofia28.09@gmail.com
    fb sofia chatzinikolaou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. θα ηθελα πραγματικα τοσο πολυ να το διαβασω...ο τιτλος αγγιζει τη δικη μου ψυχη.....
    dora.dk@hotmail.com
    Fb:Dora Kerani
    gfc:dora.dk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα! Πολύ όμορφο βιβλίο όπως κι όλα της Μαντά! :)

    moulan20@yahoo.gr
    Fb:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο βιβλίο. Καλή επιτυχία!
    gfc: Βάσω Α.
    fb: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    fb share link:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=224880614319884&id=100001391392085
    e-mail: vaso9280@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ενδιαφέρον βιβλίο!
    competition1982@windowslive.com
    GFC: Vasiliki Psaropoulou
    FB: Vassia Psaropoulou
    FB Share: https://www.facebook.com/vpsaropoulou/posts/349971105107206

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. LIKE
    POPI POULIKIDOU
    PALABOPALABO@OUTLOOK.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!

    email: gia1419@hotmail.com
    fb:Mixail Gwgw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. alekarv@gmail.com.Αλέξια Καρβέλα .ωραιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. poso agapimeni sugrafeas....ta exw ola ta proigoumrna biblia!!!! :-D
    elenipro22@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. apogou@gmail.com,Αποστολος Σταυροφορος.Eνδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. apogou@gmail.com,Αποστολος Σταυροφορος.Eνδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ!

    angelique1171@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. καταπληκτικος διαγωνισμος ευχαριστουμε
    gx1977@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. καταπληκτικος διαγωνισμος ευχαριστουμε
    gx1977@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. μου αρεσουν πολυ τα βιβλια της!
    marion89_thess@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. καλη επιτυχια
    natdhmh@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η κα ΛΈΝΑ Μαντά με τα βιβλία της μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των αναγνωστών της. Είναι απ' τα λίγα βιβλία της που δεν έχω διαβάσει και θα ήθελα πολύ να το κερδίσω!
    sofiachrisanthaki@yahoo.gr
    facebook : sofia chrisanthaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Κάθε βιβλίο της κ. Μαντά είναι και μία πρόκληση να το διαβάσω, γιατί δίνει την αλήθεια της και την ψυχή της στον αναγνώστη!
    malikidou-stella@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. λογικά θα μαι η τελευταία που το πήρα χαμπάρι
    πως γίνεται ενας υπέροχος διαγωνισμός
    με δώρο τι άλλο ένα βιβλιο !!!!!!!!!!!!!!!!!
    δώρο ανεκτίμητης αξίας
    θα σας δώσω το email fvlasi@yahoo.gr
    ioannavlassoka@yahoo.gr
    καλη επιτυχια να ευχηθω σε όλους μα περισσοτερο θα ευλογήσω τα γένια μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Είμαι φαν και από τις φανατικότερες και αυτό θα ήταν ένα ανέλπιστο δώρο για εμένα!!
    email spathivicky@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φαινεται πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.Θα ήθελα να το κερδίσω
    mail: aphroditi34@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. gfc:Savvina Chalkidi
    Fb:Σαββίνα Χαλκίδη
    mail: chsavvina@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΙΘΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. θα ήθελα να το διαβάσω!
    mantsabaz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ (email:mlontoy@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο διαγωνισμος εχει ληξει. Ευχαριστουμε πολυ ολους για τα σχολια τους. Η νικητρια εχει ανακοινωθει και αναμενουμε τα στχεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. like

    popi poulikidou
    palabopalabo@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΛΒΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΩΡΟΥ!
    AGALAIOU@IN.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ....

    kzisiadou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Λατρεμενη συγγραφεας!aevagelidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Να μη σου στείλει ο Θεός ,όσα η ψυχή αντέχει !!!!παραφράζω την κινέζικη , αν δεν κάνω λάθος ,παροιμία ....
    Κα Μαντά καλή συνέχεια
    tetageo@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είναι εξαιρετική συγγραφέας!!! sotisoul@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ενδιαφερον βιβλιο!gkalpis84@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πολύ θα ήθελα να το κερδίσω δεν έχω διαβάσει ακόμα κανένα βιβλίο της κυρίας Μαντά....
    niovi25@yahoo.gr
    Έχω κάνει like στο FB - Ina Christova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ olga-ef@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. kalh mas epituxia Ortzanh@yahoo.gr fb ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΤΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    valia12321@yahoo.com
    fn Γιούλη Ζαχαράκη
    gfn valia12321

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    E-MAIL konstadinamp_23@yahoo.gr
    fb konstadina mpousia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. sofakisof26@hotmail.gr
    fb name Σοφια Σιμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Θα επαναλαβω οτι ο διαγωνισμος εχει ληξει. Ευχαριστουμε πολυ ολους για τα σχολια σας. Ελπιζω παρομοιος διαγωνισμος να επαναληφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. το θέλω πολύ!!!!!!!!!!!!!! butterfly13e@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.