Ηχογραφήστε τώρα!

12:55 μ.μ.
Τα παιδάκια μου ανακάλυψαν καινούρια απασχόληση στο κινητό της μαμάς! Είχαν ανακαλύψει τα παιχνίδια, είχαν ανακαλύψει τους ήχους και την φωτογραφική μηχανή και τώρα ανακάλυψαν και την Ηχογράφηση! 


Ξαφνικά το κινητό μου έχει γεμίσει 15 περίπου αρχεία με ηχογράφηση. Ανοίγω σήμερα το πρωί ένα ένα τα αρχεία να δω τι έχουν κάνει... Λοιπόν, εάν τα χωρίσω σε 3 μέρη το ένα μέρος είναι με το τραγούδι "το κουνελάκι", το άλλο μέρος με "τα κάλαντα" και το άλλο μέρος με "το φεγγαράκι" σε όσες εκδοχές μπορείτε να φανταστείτε! Μια τα τραγουδάνε βιαστικά, την άλλη τα τραγουδάνε σε slow motion, την άλλη κάνουν και χαζολογήματα αχαχαχαχα

Πρωί πρωί γέλαγα η μάνα! Είχε πάρει το αυτάκι μου ότι κάνουν ηχογραφήσεις και γελάγανε αλλά δεν είχα καταλάβει πραγματικά τι κάνανε! Είναι αστείο και ενδιαφέρον γιατί έχουν την δυνατότητα να ακούσουν την ίδια τους την φωνή. Είναι εντελώς διαφορετικό από το όταν την ακούν όταν μιλάνε μόνο.

Είναι κρίμα που δεν μπορώ να σας βάλω απόσπασμα να ακούσετε κι εσείς! Φυσικά τέτοια πράγματα μένουν ενθύμια όπως και οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα αποτυπώματα των δαχτύλων. Μετά από πολύ πολύ καιρό, θα τα ακούμε ξανά και θα γελάμε, ποιός ξέρει μπορεί μαζί με τα εγγονάκια μας!

Καλημέρα :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.