Super market και παιδοτοπος.

Εχθές είχαμε επισκεφθεί έναν παιδοτοπο μέσα σε σούπερ μάρκετ, στον τελευταιο όροφο συγκεκριμένα. Είχε καφετέρια και εστιατόριο που μπορείς να κάτσεις είτε μέσα είτε έξω σε βεράντα. Ο παιδότοπος μικρός μεν αλλα πολυ πρακτικος. 

Μέσα τρις κοπέλες πολυ πολυ εξυπηρετικες και καλές με τα παιδιά. Η μια απασχολούσε τα μικρά με ιστορίες παιχνίδια και τραγουδακια. Επιπλέον οι τιμές ήταν πολυ χαμηλές σε σχέση με παιδοτοπους καθαρά. Ο παιδότοπος δωρεάν για το παιδί. Η καφετέρια και το εστιατόριο πολύ περιποιημενα και καθαρά και πολυ πολυ οικονομικά. 

Πάρα πολλοί άφηναν το παιδάκι τους να παίξει την ώρα που ψώνιζαν στο σούπερ μάρκετ. Το σύστημα για να δεχθούν τα παιδάκια από τους γονείς, και μετά να βρουν τους γονείς  σε περίπτωση ανάγκης, ήταν για εμένα άψογο! 

Κοιτά να δεις που σνόμπαρα, σχετικά, τέτοιους παιδότοπους! Τύφλα να έχουν οι παιδότοποι που λειτουργούν για αυτό καθ' αυτό το λόγο!


Τι πρέπει να προσέχουμε κατ' εμέ όταν είναι να εμπιστευτούμε παιδότοπους για την ψυχαγωγία των μικρών μας...

  • να είναι καθαρός,
  • να είναι ασφαλής, μαλακό πάτωμα, καλυμμένα με αφρώδες υλικό γωνίες κλπ, οι εγκαταστάσεις να φαίνονται τουλάχιστον ότι συντηρούνται όπως πρέπει,
  • οι τουαλέτες να είναι καθαρές, το καλύτερο να είναι με προδιαγραφές για λιλιπούτειους επισκέπτες,
  • η καφετέρια να είναι καθαρή, τόσο στον εξοπλισμό της όσο και στα προϊόντα της,
  • το προσωπικό επίβλεψης των παιδιών να είναι εκπαιδευμένο για παιδιά, 
  • στην καλύτερη περίπτωση να είναι χωριστά η περιοχή παιχνιδιών για μικρότερα παιδιά  από μεγαλύτερα παιδιά.

Πάνω από όλα σε έναν παιδότοπο πάμε για να ευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια με ασφάλεια, και εμείς οι γονείς να είμαστε ήσυχοι για να απολαύσουμε το αναψυκτικό μας και το κους-κους μας. 





2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δέσποινα! Η αλυσίδα super market η συγκεκριμένη, ο Σκλαβενίτης, έχει παιδοτόπους στα μεγάλα καταστήματά της, όπως στο Ικόνιο και στην Καλλιθέα. Τουλάχιστον αυτούς ξέρουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.