Super Προσφορά από την Roseline's Beauty!



Η εταιρεία Roseline's Beauty δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς. Ειδικότερα, ασχολείται με τη χονδρική πώληση προϊόντων Κομμωτηρίου-Αισθητικής-Ονυχοπλαστικής, αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένες εταιρείες, όπως οι Postquam, American Dream, Shot Exclusive, International Beauty, Nubar, Farmavita κ.λπ. Παράλληλα, πραγματοποιεί εξιδεικευμένα σεμινάρια Ονυχοπλαστικής και Extension. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέχει υπηρεσίες αισθητικής περιποίησης και υπηρεσίες περιποίησης άκρων. 

Με αφορμή την έναρξη της νέας διαδικτυακής της παρουσίας, η εταιρεία Roseline's Beauty θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ειδικών τιμών σε αγαπημένα προϊόντα. 

Το πρόγραμμα ειδικών τιμών θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλά ειδικά για το group For Gifts & "κους-κους", οι ειδικές τιμές και προσφορές ισχύουν από σήμερα 27 Αυγούστου.

Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα της εταιρείας Roseline's Beauty στο Facebook, Like us και αποκτήστε υπέροχα επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας Postquam σε προνομιακές τιμές.

Ειδικότερα:


BIO-SHOCK POSTDEPIL 12 αμπούλες x 10 ml

Χρησιμοποιούνται μετά τη διαδικασία αποτρίχωσης. 
Τα πλούσια φυτικά συστατικά που περιέχουν, ενυδατώνουν ιδανικά το δέρμα και βοηθούν στην επιβράδυνση της ανάπτυξης της τριχοφυίας.
Τιμή: 35,0 ευρώ (αρχική τιμή 70,0 ευρώ)

BIO-SHOCK BODY FIRMING COMPLEX 

12 αμπούλες x 10 ml
Θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης. Τα φυσικά συστατικά που περιέχουν βοηθούν στην αποκατάσταση της ελαστικότητας των ιστών, τη καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. 'Eχουν βαθιά επίδραση στη σύσφιγξη, μειώνουν ένα μεγάλο ποσοστό από τις ραγάδες και παράλληλα βελτιώνουν εξαιρετικά την όψη και την αίσθηση του δέρματος.
Τιμή: 35,0 ευρώ (αρχική τιμή 70,0 ευρώ)

PEELING SCRUB 200 ml

Μαλακτική κρέμα με απολεπιστική δράση, για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα. Η χρήση της συνιστάται ιδιαίτερα για τη θεραπεία των ρυτίδων και τα ξεθωριασμένα κιτρινωπά σημεία του δέρματος, καθώς και για δέρμα με μαύρα στίγματα.
Τιμή: 17,0 ευρώ (αρχική τιμή 25,0 ευρώ)

REGENERATING MASK 200ml 

Κρεμώδης μάσκα βαθιας ενυδάτωσης. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αναζωογονεί σε βάθος το πρόσωπο. Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, χάρη στη πλούσια σύνθεσή της (γλυκερίνη και αμινοξέα θαλάσσιου κολλαγόνου). Κατάλληλη ιδιαίτερα για ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα.
Τιμή: 17,0 ευρώ (αρχική τιμή 25,0 ευρώ)

Οι τιμές ισχύουν για πελάτες λιανικής και χονδρικής. Για τις απορίες και τις παραγγελίες σας, τα στοιχεία μας είναι στη διαθεσή σας στη σελίδα μας στο FB.
Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αλλά οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα του τμήματος υπηρεσιών μας, τα υπέροχα Kitty's Nails, Like us και στο πρώτο σας ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ σας κάνουμε δώρο το υπέροχο nail art design με τους αστερίες που θα δείτε στις φωτογραφίες της σελίδας μας. Γιατί το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη! Για τις απορίες και τα ραντεβού σας, τα στοιχεία μας είναι στη διαθεσή σας στη σελίδα μας στο FB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.