Time for Nails...

1:50 μ.μ.
Πριν λίγα χρόνια είχα παρακολουθήσει μαθήματα για Περιποίηση Άκρων και Nail Art. Για ένα χρόνο είχα ασχοληθεί, μετά όμως λόγω συγκυριών το σταμάτησα. Πλέον φέτος μιας και ισορροπήσαμε με διάφορες καταστάσεις είπα να το επαναφέρω και να ξανά ασχοληθώ μιας και μου αρέσει πάρα πολύ!

Βρήκα φωτογραφίες από κοπέλες που είχα εξυπηρετήσει τότε και σιγά σιγά οργανώνομαι για τα υλικά που θα χρειαστώ. Κάθε αρχή λένε πως είναι δύσκολη. Πόσο μάλλον σε εμένα που το κάνω για δεύτερη φορά!

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή εύχομαι να έχεις. Από φίλη που φτιάχνει νύχια (τζελ/ακριλικό) έμαθα πως ο καλύτερος δάσκαλος είναι το youtube και έχει πολλές ιδέες και εκμάθηση τεχνικής για τα νύχια.
    http://cooking-wishes.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Julia! Βεβαίως και το you tube έχει πάρα πολλά, αλλά θέλει προσοχή γιατί δεν δείχνουν όλοι όλα τα βήματα. Μόνο ιδέες για nail art μπορεί να πάρει κάποιος και όχι μαθήματα πάνω σε τεχνική. Θέλει γενικά πολύ προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδή είναι δύσκολο να επενδύσεις πολλά χρήματα για την αγορά υλικών,θα σου πρότεινα να ψάξεις για υλικα στο e bay,έχει πολλά,και έαν ψάξεις καλά!!!και θα βρεις τα ίδια προιόντα σε πολύ πιο χαμηλές τιμές,πιστεύω θα σε συμφέρει!!!καλή αρχή σου εύχομαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ Χαρά!! θα το ψάξω και στο e bay!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.