Η επίσκεψή μας στο Φιλοζωικό!

Σήμερα λοιπόν επισκεφθήκαμε στον Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου το οποίο βρίσκεται στο Κρατάκειο Νίκαιας. Μαζευτήκαμε παρέα φίλοι φιλόζωοι και ανηφορήσαμε.

Αυτή τη στιγμή στον χώρο φιλοξενούντε κάτι παραπάνω από 50 σκυλιά που αναμένουν να υιοθετηθούν. Όλα περιποιημένα με το βιβλιάριο υγείας τους. Όλα αναμένουν ένα χάδι, μία βόλτα, το ενδιαφέρον του κάθε ένα από εμάς. Το βλέπεις στο βλέμα τους...

Στον χώρο είχε πραγματάκια πρακτικά, για παιδάκια και μεγάλους αλλά και για σκυλάκια, και παράλληλα βοηθάς και το Σωματείο. Πήραμε ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο του 2014 και μία ξυστρούλα μιας και αυτή που είχε η κόρη μου χάθηκε.

 Ώρα για βόλτα! Ανυπομονούμε! Άψογα όλα τα σκυλάκια! Χαρήκανε πολύ και αυτά και εμείς μιας και κάποια από αυτά πήγαν βόλτα πάνω από 1 φορές!

"Θέλω χάδια και παιχνίδια! Θα με πάρεις μαζί σου;"
Το ξέρεις ότι μπορείς να υιοθετήσεις κάποιο από τα σκυλάκια που έχει το Σωματείο;
 
 Ο κόσμος που είχε έρθει ήταν πολύς. Ο κάθε ένας βοήθησε με τον τρόπο του. Ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες του σωματείου αλλά και το έργο του. 

Για να μάθετε και εσείς περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο και για το πως θα μπορούσατε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε την σελίδα του στο facebook.

Εμείς σίγουρα θα ξανά πάμε!


3 σχόλια:

  1. πραγματικά μοναδική εμπειρία...περάσαμε υπέροχα!όσο για τα παιδιά του σωματείου,ένα έχω να πω: δίνουν την ψυχή τους για αυτά τα γλυκά μουσούδια!!!μπράβο σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα το επαναλάβουμε αγαπητή μου Ρούλα! Ήδη ξέρω πως μετά την επίσκεψή μας πολλοί έχουν κοινιτοποιηθεί!

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που ακολουθούν κι άλλοι το παράδειγμά μας!!μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.