Νύχια βαμένα, γεμάτα γραμμές το πρωί!

2:17 μ.μ.
Ένα πρόβλημα που ίσως στις περισσότερες από εμάς έχει τύχει ...να έχουμε βάψει τα νύχια από το μεσημέρι και ξυπνώντας την επόμενη ημέρα, όλα τα νύχια να έχουν απάνω γραμμές! Είναι το πιο εκνευριστικό!

Υπάρχουν όμως μερικές αιτίες που γίνεται αυτό, και ίσως δεν τις έχετε σκεφτεί!
  1. Το βερνίκι δεν είναι καλό! Μάλλον θα το έχετε πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να έχει λήξει (ναι υπάρχουν σε όλα τα καλλυντικά ημερομηνίες λήξης) και πλέον είναι για πέταμα!
  2. Σίγουρα δεν είχατε βάλει ασετόν για να το αραιώσετε; Δεν είναι και πολύ έξυπνο, καθότι το βερνίκι χαλάει!
  3. Μήπως χρησιμοποιήσατε άλλη μάρκα για την βάση, άλλη μάρκα βερνίκι και άλλη μάρκα top coat; Πολλές φορές οι μάρκες μεταξύ τους δεν συμβαδίζουν!
Σίγουρα, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχει στεγνώσει πολύ καλά το βερνίκι! Υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε να στεγνώσει γρήγορα, με ειδικά προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, είτε σε μορφή σταγόνων είτε σε μορφή σπρέι.



Ευχαριστούμε πάρα πολύ την  Irene Sotirchou-Manta για τις πληροφορίες!

4 σχόλια:

  1. Καινούριο βερνίκι και βάση και πάλι όμως έτσι γίνονται!
    Το μόνο που με έχει σώσει και είναι και τελείως ανέξοδο είναι το καλό στέγνωμα με το πιστολάκι μαλλιών, στο παγωμένο φυσικά! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάρκα για την βάση και το βερνίκι πρέπει να είναι ίδια! Γιατί, όπως είπαμε, οι διαφορετικές μάρκες δεν συμβαδίζουν! Το κόλπο με το πιστολάκι των μαλλιών καλό!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.