It's Zendium


Αυτήν την οδοντόκρεμα την είχαμε πρωτογνωρίσει όταν ξεκίνησαν τα παιδιά να πλένουν τα δοντάκια τους. Και οφείλω να πω πως έκανα μεγάλη έρευνα για να επιλέξω την πρώτη οδοντόκρεμά τους, αλλά και αυτή που θα εμπιστευθούμε και για μετέπειτα!


Εννοείτε πως συμβουλεύτηκα την παιδίατρό μας πρώτα, η οποία αμέσως μας σύστησε την Zendium! Τότε, πριν 7-8 χρόνια, είχε διαφορετική εμφάνιση και δεν ήταν τόσο γνωστή όσο αρχίζει να γίνεται τώρα. Δεν ήταν εύκολο να την βρω παρά σε μερικά φαρμακεία στο κέντρο και όχι στην γειτονιά μου.


Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στην αρχή που ξεκινάνε τα παιδάκια μας να πλένουν τα δοντάκια τους, είναι πως η οδοντόκρεμα δεν θα πρέπει να περιέχει ασβέστιο. Γιατί, τα παιδάκια μέχρι να μάθουν να φτύνουν και όχι να καταπίνουν την οδοντόκρεμα, εάν καταναλώσουν περισσότερο ασβέστιο από όσο πρέπει, θα έχουμε άλλα προβλήματα.

Για κάθε ηλικία και για κάθε ιδιαιτερότητα υπάρχει και η ιδανική Zendium. Που σημαίνει πως θα βρείτε και για ενήλικες και ανάλογα τις ανάγκες σας.


Πλέον τις οδοντόκρεμες Zendium τις βρίσκουμε και σε super market! Ανακαλύψτε τις!


Η υγιεινή των δοντιών γίνεται παιχνιδάκι! Πλέον χρησιμοποιούμε την Zendium Junior 7+. Έχει ουδέτερη γεύση που δεν ενοχλεί τα παιδιά και το δυνατό της σημείο είναι πως, αν και ήπια, είναι αποτελεσματική μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του νεαρού στόματος Η σύνθεσή της περιέχει Πρωτεΐνες και Ένζυμα, για να βοηθά στην προστασία από αίτια που προκαλούν τερηδόνα. Φθόριο για να βοηθήσει το χτίσιμο γερών δοντιών. Χωρίς SLS για να σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα Zendium για μικρούς και μεγάλους στο site της εταιρείας εδώ.


2 σχόλια:

  1. Να σου πω θα την δοκιμάσουμε δεν την γνώριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συστήνω εύκολα προϊόντα, θα με έχεις καταλάβει πιστεύω, αλλά αυτή η οδοντόκρεμα αποτελεί εξαίρεση.

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.