Δωροεπιταγή από Neagi.gr / Έληξε

Σας έχω μιλήσει για τον Ελληνικό Κοινωνικό Συνεταιρισμό www.neagi.gr σε προηγούμενο άρθρο εδώ! Από τότε, ελπίζω όντως να έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα απευθείας από Έλληνες παραγωγούς μέσω της www.neagi.gr! Εάν όχι...

...σας δίνουμε ένα επιπλέον έναυσμα για να τα δοκιμάσετε!


Πριν σας πω περισσότερα όμως, να σας μιλήσω για τις Wish Bars που πρόσφατα δοκίμασα από την www.neagi.gr! Κάθε φορά βλέπετε, θα βρω και κάτι νέο για να δοκιμάσω, και επίσης όπως γνωρίζετε στο Kalli's blog φτιάχνουμε homemade bars με βρώμη, οπότε το θεώρησα πρόκληση να δοκιμάσω κάτι συσκευασμένο που έχει όμως εξαιρετικές προδιαγραφές! Why not? Άλλωστε, τις προτιμάμε ιδιαίτερα για σνακ στο σχολείο ή πριν κάποια αθλητική δραστηριότητα των παιδιών.


"Οι φυσικές μπάρες ενέργειες Wish Βars, είναι σχεδιασμένες υπό την επιμέλεια επιστημονικής ομάδας

διατροφολόγων, για να μας προσφέρουν Φυσική Ενέργεια & 

Πλούσια Διατροφική Αξία κατά τη διάρκεια της 
ημέρας!
Παρασκευάζονται στην Ελλάδα με πολύ μεράκι & αγάπη για την ποιότητα, 
χρησιμοποιώντας μόνο αγνές 
πρώτες ύλες : Μέλι, Αποξηραμένα Φρούτα & Ξηρούς Καρπούς!"


Κάθε μπάρα είναι 30γρ και θα βρείτε 7 διαφορετικές γεύσεις. Οι επιλογές μου αυτή τη φορά ήταν με Σοκολάτα&Δαμάσκηνο, με Cranberry και με Πορτοκάλι. Τις βρήκα εξαιρετικά πλούσιες σε γεύση και μαλακές! Συγκριτικά, θα τολμούσα να πω πως είναι homemade bars συσκευασμένες

Τώρα, αυτό που σας ετοιμάζαμε αυτές τις ημέρες είναι πως η www.neagi.gr και το Kalli's blog προσφέρουν δωροεπιταγή αξίας 20€ για να διαλέξετε ό,τι θέλετε από την www.neagi.gr, να τα παραλάβετε στην έδρα σας και να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας, και γιατί όχι, και τις συνταγές σας! 




Πως θα γίνει αυτό; Προσοχή εδώ στους όρους του διαγωνισμού ...

Μπορούν να πάρουν μέρος κάτοικοι περιοχών που εξυπηρετεί η www.neagi.gr, δηλαδή ...




1) Να κάνετε "μου αρέσει" στην neagi.gr και στο Kalli's blog.
2) Να κάνετε κοινοποίηση δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.
3) Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα παρακάτω. 

Προαιρετικά, μπορείτε να καλέσετε 2 φίλους σας με σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ. Τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter της neagi.gr για να μην χάνετε κανένα νέο! 

Όλοι οι όροι είναι υποχρεωτικοί και η δωροεπιταγή δεν μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό! Θα προηγηθεί επικοινωνία με τον δωροθέτη για την παραλαβή του δώρου του! Έχετε περιθώριο εντός ένα μήνα για να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 12 Μαΐου! Καλή επιτυχία σε όλους! 


Νικητής 
ο Konstantinos Koutsouras​ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.