Pure Light Nude Effect της Yves Rocher... ήρθε για να μείνει!

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το make up, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο. Για αυτό, πρώτα από όλα, επιλέγω εύκολα στην χρήση προϊόντα. Το νέο make up Pure Light Nude Effect της Yves Rocher ήρθε για να μείνει!

Pure Light Nude Effect της Yves Rocher
Make Up: Pure Light Nude Effect Ροζ 300
Κραγιόν: Ματ Grand Rouge κωδ. 23432
Δοκίμασα την απόχρωση Ροζ 300 και να τι παρατήρησα...

-Το σταγονόμετρο βοηθά στο να χρησιμοποιήσεις τόσο όσο... Βέβαια, μπορείς να εφαρμόσεις περισσότερη ποσότητα για περισσότερη κάλυψη.

Pure Light Nude Effect της Yves Rocher

-Η υφή είναι κάτι πιο ρευστή από τα συνηθισμένα και απλώνεται ομοιόμορφα. Ελαφρύ στην επιδερμίδα, δηλαδή δεν το νιώθεις καθόλου. Σαν να μην φοράς. (Το εφάρμοσα με τις άκρες των δαχτύλων)

-Η κάλυψη είναι ελαφριά έως μέτρια. (Έχω διχρωμίες στο κούτελο τις οποίες κάλυψε, όπως και ορισμένα στίγματα, τα οποία επίσης κάλυψε)

-Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να μείνει στην θέση του. (Το φόρεσα για τουλάχιστον 8 ώρες)

-Με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να προσαρμοστεί για βραδινή εμφάνιση. Δεν γυαλίζει, δεν είναι τελείως ματ. Για βραδινό look μπορείτε να εφαρμόσετε μία πούδρα λάμψης από πάνω και το κατάλληλο ρουζ.
Θα έλεγα πως μου έδωσε το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα που ήθελα.

-Πολύ διακριτικό ευχάριστο άρωμα.

-Όταν το αφαίρεσα, το δέρμα μου είχε παραμείνει ενυδατωμένο και καθόλου ταλαιπωρημένο.

Pure Light Nude Effect της Yves Rocher

Συμπέρασμα......είναι ένα make up που αξίζει να το δοκιμάσετε, εσείς που θέλετε κάτι πιο ελαφρύ, πιο εύχρηστο, πιο για όλες τις ώρες, που δεν είστε του make up και θέλετε να κάνετε όμως την ζωή σας εύκολη!

Tip...... εφαρμόστε με το κατάλληλο πινέλο για make up για καλύτερη εφαρμογή, τοποθετώντας μερικές σταγόνες στο πίσω μέρος τις παλάμης και εφαρμόζοντας με το πινέλο κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις.

Σημαντικό......ΔΕΝ περιέχει paraben, σιλικόνη και αλκοόλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.