Σουγκίτης, ο ημιπολύτιμος λίθος 2 δις ετών

Ούτε εγώ ήξερα τι είναι ο Σουγκίτης μέχρι που βρέθηκε μπροστά μου το litho.gr . Διαβάζω πως προστατεύει από WiFi, 4G, 5G, απορροφά αρνητική ενέργεια... και εδώ πλέον μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον για να μάθω περισσότερα.


Σουγκίτης, ο ημιπολύτιμος λίθος 2 δις ετών. Kalli's blog
περιοχή Σούγκα όπου εξορύσσεται ο λίθος Σουγκίτης

Σουγκίτης, ο ημιπολύτιμος λίθος 2 δις ετών. Kalli's blog


Η "Πέτρα της Ζωής" ή η "Μαύρη Πέτρα" όπως ήταν γνωστή από παλιά, την γνώριζαν οι κάτοικοι του οικισμού Σούγκα, εξ ου και το όνομα Σουγκίτης. Την χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών και τον καθαρισμό του νερού. Οι ιδιότητες του Σουγκίτη άρχισαν να γίνονται γνωστές από την μητέρα του Τσάρου Μιχαήλ τον 14ο αιώνα, αλλά περνά μια περίοδος που χάνεται και εμφανίζεται ξανά το 1714 κατά την Βασιλεία του Μεγάλου Πέτρου της Ρωσίας. Εργάτες ορυχείων χαλκού υπέστησαν τοξίκωση με ηπατικές βλάβες, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με νερό καθαρισμένο με Σουγκίτη. Ο Τσάρος Πέτρος ο Μέγας, ζήτησε να κατασκευαστεί το πρώτο spa της Ρωσίας κοντά στη λίμνη Ονέγκα, το οποίο ονομάστηκε Martial Waters. Έχοντας βιώσει τις μοναδικές αντισηπτικές ιδιότητες του νερού με Σουγκίτη και γνωρίζοντας ότι προσδίδει μεγάλη ζωτικότητα σε όσους το πίνουν, έβγαλε διάταγμα ότι όλοι οι στρατιώτες του έπρεπε να κουβαλούν μια πέτρα Σουγκίτη και να το βάζουν στο φλασκί με το νερό τους για να έχουν πάντα καθαρό, αποστειρωμένο νερό.

Για περισσότερα ιστορικά στοιχεία μπορείτε

να ανατρέξετε στην σελίδα του litho.gr




Τα τελευταία χρόνια, οι μοναδικές ιδιότητες του Σουγκίτη μελετώνται από επιστήμονες από διάφορες χώρες, αλλά η συμβολή των Ρώσων εμπειρογνωμόνων είναι η πιο σημαντική. Ανάμεσά τους είναι ο Σεργκέι Ποντσάινο ακαδημαϊκος, και βραβευμένος με βραβείο της ΕΣΣΔ.

Οι έρευνες πήραν παγκόσμιο ενδιαφέρον από τότε που ανακαλύφθηκε το φουλλερένιο στο Σουγκίτη.

Το φουλλερένιο είναι δομή άνθρακα η οποία δημιουργήθηκε σε εργαστήριο.
Η επιστημονική ομάδα που κατασκεύασε το φουλλερένιο το 1996 κέρδισε βραβείο Nobel Χημείας.
Το φουλλερένιο είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό γνωστό στον άνθρωπο σήμερα.
Ο Σουγκίτης περιέχει άνθρακα με δομή φουλλερενίου, η μόνη γνωστή φυσική πηγή, 
εξ ου και οι θεραπευτικές ιδιότητές του.

Σουγκίτης, ο ημιπολύτιμος λίθος 2 δις ετών. Kalli's blog

Σουγκίτης, ο ημιπολύτιμος λίθος 2 δις ετών. Kalli's blog


Γιατί λοιπόν να σκεφτούμε σοβαρά να έχουμε ένα Σουγκίτη στον χώρο μας ή 
ακόμη και απάνω μας;

Λόγο των ιδιοτήτων του λίθου, προστατεύει από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ασύρματες συσκευές, WiFi, μικροκύματα και τηλεόραση.

Απορροφά την αρνητική ενέργεια ενώ εκπέμπει μόνο θετική! 

Όταν ο Σουγκίτης βρίσκεται σε άμεση επαφή με το σώμα μας, ή σε πολύ κοντινή απόσταση βοηθάει να παραμείνουν τα ενεργειακά κέντρα σε ισορροπία. Επίσης επιτρέπει στον άνθρωπο να συνδεθεί με την ενέργεια της Γης καθώς και με τη Συμπαντική ενέργεια με φυσικό και θετικό τρόπο. Αυτή η ικανότητα είναι αυτό που αποκαλείται συνήθως ως προστασία.

Το litho.gr μας φέρνει τον λίθο Σουγκίτη κοντά μας, είτε ως διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο μας, είτε ως κόσμημα με λίθους Σουγκίτη για να το φοράμε, είτε ακόμη και ως μαγνητάκι για το κινητό μας. Έχω ενθουσιαστεί με τον ακατέργαστο λίθο μα και το αυτοκόλλητο για τα κινητό! Η πυραμίδα και η γυαλισμένη σφαίρα θα είναι εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία! Ενώ το κόσμημα ιδιαίτερο δώρο για αγαπημένους μας! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.