I love music... I love awards!

4:40 μ.μ.
Όχι καλέ δεν πήρα εγώ award για την μουσική μου. Η μόνη μουσική που κάνω είναι όταν τραγουδάω στο μπάνιο. Κι εκεί... δεν θέλετε να με ακούσετε! Award πήρα σήμερα από την γλυκήτατη Σοφία και το ιστολόγιό της Share Your Likes.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβειάκι! Με έκανες πολύ χαρούμενη σήμερα! :-)

"I love music and I love your blog!"
"Αγαπώ την μουσική και αγαπώ το ιστολόγιό σου!"

Μουσική δεν είναι μόνο οι στίχοι σε ένα τραγούδι, δεν είναι οι νότες σε μία μουσική, μπορεί να είναι ένα ποίημα ενός ερωτευμένου, η χροιά της φωνής ενός παιδιού που λέει σ' αγαπώ στην μαμά του, το θρόισμα των ξεραμένων φύλλων τον Φθινόπωρο, η τρικυμία της θάλασσας, η απόλυτη σιωπή. Η Μουσική είναι μία παγκόσμια γλώσσα. Ας την χρησιμοποιούμε για αισιόδοξες έννοιες.

Όπως ορίζουν οι κανόνες των ιστολογίων πρέπει κι εγώ να πω 5 αγαπημένα τραγούδια και να δώσω το βραβείο σε 5 αγαπημένα ιστολόγια. Δύσκολα τα πράγματα... πως να διαλέξω 5 μόνο αγαπημένα τραγούδια; Πάμε κι όπου βγει...

1. Σ' αγαπώ - Ρέμος, Πρωτοψάλτη
Το είχαμε χορέψει σαν νιόπαντρο ζευγάρι. Οι γιαγιά και παππούς μου το έχουν σαν "το τραγούδι τους". Αγαπημένο λοιπόν και πρώτο στην λίστα.

2. Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο - Πυξ Λαξ
Αγαπημένο συγκρότημα, έχω όλα τα cd σχεδόν, έχω παρεβρεθεί σε 2-3 συναυλίες. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου.

3. Με λένε Πόπη - Νταλάρας, Bregovic
Ένα από τα καλύτερα, ίσως το μοναδικό, τραγούδι που εξυμνεί το όνομα Πόπη από το Καλλιόπη σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη!


4. Φίλα με ακόμη - Μουζουράκης
Ένα από τα πιο πρόσφατα τραγούδια με αισιόδοξους στίχους, χαρούμενος, κάθε φορά το σιγοτραγουδώ, μου αρέσει να το ακούω όταν οδηγώ!

5. Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας - Χάρις Αλεξίου
Αγαπημένο πολύ! Ελληνικό πολύ!

Αυτές ήταν οι μουσικές μου επιλογές, αυθόρμητες, γιατί εάν καθόμουν να σκεφτώ πιό περισσότερο και πιο λιγότερο μάλλον αυτή η ανάρτηση δεν θα γινόταν ποτέ!

Και στο διαταύτα... Το βραβείο αυτό θα παραλάβουν:

...κι επειδή δεν μπορώ να διαλέξω, όποιος περάσει από εδώ, του αρέσει το ιστολόγιό μου μπορεί να παραλάβει το βραβείο :-) 
Δεν πειράζει που ξέφυγα λίγο από τους κανόνες έτσι; 


3 σχόλια:

  1. αχαχαχαχα...έτσι! περάστε και ζητήστε το!χαχαχα Ωραίες μουσικές επιλογές Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέλω και το ζητάω!!!
    Ξέρεις ότι με τη μουσική έχω ιδιαίτερη σχέση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξέρω το ξέρω! Και καλά κάνεις και το ζητάς! Πάω να δω ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.