Επόμενο post ...ελπίζω σύντομα.

1:58 μ.μ.
Πόσο μεγάλο ή μικρό είναι ένα χρονικό διάστημα; Θεωρώ πως είναι πολύ υποκειμενικό. Το πόσος μεγάλος είναι ένας συγκεκριμένος χρόνος, πόσο γρήγορα ή αργά περνάει, ο κάθε ένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Όταν και η απόσταση είναι μεγάλη τότε ενδεχομένως ο χρόνος να παίρνει άλλη διάσταση. Είναι ίσως τρόπος αντίληψης.

Σε μια κόλα χαρτί, νοητική έστω, καταγράφεις τα υπέρ και τα κατά, ζυγίζοντας εάν η απόφαση που θα πάρεις είναι η καλύτερη δυνατή για το σύνολο της οικογένειας. Η απόφαση παίρνετε και οι διαδικασίες παίρνουν φωτιά. Το σπίτι γεμίζει κούτες, σακούλες, βαλίτσες, αναμνήσεις και φορτώνεις με ότι μπορείς για μια νέα καλύτερη, θέλεις να πιστεύεις, προοπτική. 

Κάτι μπορεί να μείνει πίσω, αλλά δεν σε νοιάζει το χειροπιαστό, αλλά το συναισθηματικό. Δεν έχεις χρόνο για δράματα, δεν μπορείς να κοιτάς πίσω. Κοιτάς μπροστά. Στο νέο, στο αισιόδοξο πολλά υποσχόμενο μέλλον. Και ναι, βλέπεις πλέον μέλλον.

Από μεθαύριο ουσιαστικά ξεκινά αυτό το νέο μέλλον για εμάς. Αλλά τυπικά έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Θα μου λείψει που δεν θα γράφω στο αγαπημένο μου ιστολόγιο, αλλά ευελπιστώ πως θα είμαι πίσω σύντομα για να blogάρω :-) 

Μέχρι τότε να είστε αισιόδοξοι. Να έχετε πίστη. Έζησα αυτό που λέμε "εάν χαμογελάς στην ζωή και η ζωή θα σου χαμογελάσει". Και το εύχομαι για τον καθένα.

Σας φιλώ πολύ πολύ :-)




Υ.Γ. θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλιά σας όταν επιστρέψω και πάλι, see you soon γιατί τον χρόνο εμείς τον ορίζουμε ;-)

9 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι ένα χρονικό διάστημα είναι τελείως υποκειμενικό.
    Με το καλό να ξεκινήσετε τη καινούργια σας ζωή, η οποία να σας χαμογελάει πάντα!
    Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να είμαστε πάλι μαζί online.
    Φιλενάδα πολλά φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!!ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ....!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη αρχη αγαπη μου, ολα καλα θα πανε και εθχομε τα καλητερα για σασ φιλια πολλα και θα τα πουμε εκει..!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na eisai kala ekei stokainourio sou xekinima kai ola na pane kala koukla mou gia olous sas! Kairos gia kainouria pragmata, kainouria topia, kainouries empeiries! To blog sou tha einai edo na se perimenei, exeikai ekei internet! Filakia polla kai kali tyhi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή να έχετε Κάλλη! Συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή ότι κι αν κάνετε! Να είστε όλοι καλά και ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ξεκίνημα και καλή τύχη στη νέα σας αρχή! όταν όλοι είναι μαζί σε αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια επιτυχία! Πολλά φιλιά, Βικτώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλη αρχη...
    καλο ξεκινημα...
    καλο δρομο...
    και οταν γυρισεις περνα αν θελεις απο το μπλοκ μου σε περιμενει βραβειο...
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.