Η παλέτα του χειμώνα λέει ναί στο μωβ! Βραδυνό μακιγιάζ Βήμα-Βήμα. της Σοφίας Λαγούδη-Μάρα

DSC03053 NDedited-Ξεκινάμε το μακιγιάζ σε καθαρό πρόσωπο χρησιμοποιώντας Fond de Teint σε υγρή μορφή. Το απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και το σβήνουμε προς
τον λαιμο,με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το εφέ της μασκας.Μετα βάζουμε το concealer στην περιοχή των ματιών και το απλώνουμε προσεκτικά στο άνω και στο κάτω βλεφαρο,ετσι καλύπτουμε τυχόν κούραση και έχουμε βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.Τελος απλώνουμε πούδρα σε σκόνη( loose powder)και σε ουδέτερη απόχρωση σε όλο το προσωπο,τα μάτια και τον λαιμο,ετσι σταθεροποιούμε το μακιγιάζ και το κρατάμε αναλλοίωτο για πολλές ώρες.
DSC03033 NDedited
- Στα μάτια, βάζουμε την σκούρα σκιά από την παλέτα με τις μωβ αποχρώσεις απλώνοντας προσεκτικά σε όλο το κινητό βλέφαρο.
DSC03035 NDedited
Για ‘υγρή’ λάμψη προσθέτουμε σκιά σε σκόνη στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω απο το φρύδι.
DSC03037 ND
Για να τονίσουμε το σχήμα των ματιών χρησιμοποιούμε μολύβι σε μαύρη απόχρωση,σβησμένο διακριτικά στη ρίζα των βλεφαρίδων και τραβώντας το λίγο πιο έξω απο το φυσικό τελείωμα του ματιού το ίδιο κάνουμε και στο κάτω βλέφαρο.
DSC03040 ND
Για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες χρησιμοποιούμε μαύρη μάσκαρα την οποία θα περάσουμε δύο φορές,ετσι είναι βέβαιο ότι θα έχουμε έντονο βλέμμα και βλεφαρίδες όχι μόνο με αξιοζήλευτο όγκο αλλά και έντονο γύρισμα στην στιγμή.
DSC03048 ND
- Οι παλ ροδακινί τόνοι και η διακριτικά ιριδίζουσα υφή του ρουζ σμιλεύουν με απαλό και λαμπερό τρόπο τα μήλα του προσώπου σου,ετσι έχουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό και ένα πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα
DSC03069 ND.jpgdthgw
- Τελειοποιούμε το σχήμα των χειλιών κάνοντας το περίγραμμα με μολύβι σε ουδέτερο τόνο και στη συνέχεια απλώνουμε κραγιόν σε φυσική ροζ-μπεζ απόχρωση.Τελειωνουμε το μακιγιάζ των χειλιών με το lip gloss για ένα σέξι χαμόγελο με έντονη λάμψη.
DSC03063 ND
Καλή επιτυχία!


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στα παρακάτω:

Facebook : Μακιγιάζ Σοφία Λαγούδη-Μάρα
E-mail : makeup.sofia.lag@hotmail.com
Site : www.sofialagoudi.nufikomakigiaz.gr
Τηλ.Επικοινωνίας : 697 6511768

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.