Κερασμα στο σχολειο λογο γενεθλίων!

Την Κυριακή που πέρασε είχε γενέθλια η κόρη μου. Έκλεισε τα 6 ...και ακομη δεν μπορω να καταλαβω ποσο γρηγορα περναει ο καιρος. Την μια ηταν μερικων ημερων και μας ´χόρεψε στο ταψί´ με τα πονακια που ειχε, και σημερα ηρθε απο το σχολειο με το κοτσιδακι της, την τσαντουλα της, το βιβλιο απο την δανειστικη βιβλιοθηκη... Μεγαλωνουν, μεγαλωνουμε και εμεις... Τα γενεθλια δεν ειναι μονο γιορτη του παιδιου, αλλα και του γονιου. Ειδικα της μητερας. Οποτε θα ελεγα οτι ειναι διπλη γιορτη ...


Την Κυριακη κοψαμε τουρτα prive στο σπιτι και την Δευτερα κερασαμε τα παιδακια στο σχολειο με σπιτικα cake pops οπου με βοηθησε η blog-φιλη Ελίζα! Γινανε αναρπαστα, ηταν πολυ εντυπωσιακα μιας και βαλαμε πολύχρωμη τρούφα απ´ έξω! Προσθέσαμε ενα ζαχαρωτο και τα τυλιξαμε ολα σε ζελατινα με κορδελιτσα!

Ακολουθουν φωτογραφιες εκτος της τελευταιας που φαινονται ετοιμα.... Εαν φανταστω οτι δεν θα μου την περασει... Θα ουρλιαξω! Δειτε τις υπολοιπες και ευελπιστω να επανελθω με την τελευταια...






3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλα στην κορούλα σου καλοτυχη γερη να είναι!!!! Να τα εκατοστήσει!!!!
    Φανταζομαι τις μικρες φατσουλες οταν θα τα είδαν, γενικα οτι εχει σχεση με σοκολατα τα λατρευουν, ...Τα κοριτσακια μας εχουν 8 μέρες διαφόρα εμεις σημερα εχουμε γεννεθλια και κλεινουμε και εμεις 6, πηγαμε τουρτα στο σχολειο και εγίνε και εκει χάμος!!!!!
    Πολλά μπράβο τα λατρευόυμε αυτα τα γλυκά!!!!
    Φιλάκια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλόχρονη και γερή να είναι και εσύ να την καμαρώνεις και να της φτιάχνεις λιχουδιές!
    Να την χαίρεσαι Kallie μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές, ανεπανάληπτες! Τα γλυκάκια έγιναν ανάρπαστα! Από μικρούς και μεγάλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.