Jewels Tales by Κλειώ και Αγγελική

Όταν τα φυσικά υλικά συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο όπως στο jewels tales, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο, παραμυθένιο! Η Κλειώ και η Αγγελική μας προσκαλούν στο εργαστήρι τους και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν να διαλέξουμε το ιδανικό κόσμημα για εμάς!

Υ.Γ. σε καθε παραγγελια σας στο Jewels Tales Ermou μεσω της σελιδας Kalli's Blog μην ξεχασετε να αναφερετε τον κωδικο αναγνωστη JTEKB


Λίγα λόγια για εμάς...

Για εμάς, τα κοσμήματα είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για αυτό και θέλουμε οι δημιουργίες μας να ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Εδώ και επτά χρόνια συνθέτουμε διαφορετικά υλικά επιδιώκοντας να πετύχουμε τον καλύτερο και πιο πρωτότυπο συνδυασμό! Μέταλλο, κρύσταλλα, γυαλί, ακρυλικό, ξύλο, δέρμα, ύφασμα είναι κάποια από αυτά. Με συνέπεια και προσεκτική δουλειά σχεδιάζουμε και συνθέτουμε κάθε σχέδιό μας φροντίζοντας να είναι μοναδικό! Έτσι, κάθε κομμάι, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, δεν επαναλαμβάνεται!
Μόλις 3 λεπτά από το ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι βρίσκεται το εργαστήριό μας, Ερμού 64 στον 1ο όροφο. Με μία επίσκεψη θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη για τη δουλειά μας! Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το κόσμημα που σας ταιριάζει και θα αναδείξει το στυλ και την προσωπικότητά σας!

Σας περιμένουμε!
by Jewels Tales, Κλειώ και Αγγελική
https://www.facebook.com/jewelstales.ermou?ref=ts&fref=ts













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.