Φορέματα για όλο τον χρόνο, των Lora and Elen

10:19 π.μ.
Εκτός από το total black dress, που μας προτείνουν οι στιλίστες να έχουμε στην ντουλάπα μας, μια άλλη έξυπνη είναι τα φορέματα από δαντέλα!


Επιλέξτε σωστά ένα δαντελένιο φόρεμα που θα φοριέται με μπότες τον χειμώνα και ταυτόχρονα με πέδιλα το καλοκαιράκι!

Κάποια tips που έχουμε να προτείνουμε για να επιλέξετε σωστά ένα δαντελωτό φόρεμα full season είναι τα εξής…

Προσέχουμε να έχει βαμβακερή φόδρα ώστε να μας κρατάει ζεστές τον χειμώνα και δροσερές το καλοκαιράκι! Αυτή την φοβερή ιδιότητα έχει το βαμβάκι… και όχι οι συνθετικές φόδρες!

Έπειτα είναι η επιλογή του χρώματος. Μην επιλέξετε κάτι φανταχτερό ή κάποιο πολύ μουντό χρώμα ώστε να μπορείτε να το υποστηρίζετε όλο τον χρόνο! Ένα γήινο χρώμα(καφέ-μπεζ..) ή ένα ψυχρό(πράσινο ή μπλε) θα σας βολέψουν σίγουρα!
Μην το αγοράσετε στην καρδιά του καλοκαιριού, γιατί όταν είμαστε μαυρισμένες μας ταιριάζουν πολλά χρώματα και έτσι μπορεί να επιλέξουμε κάτι, που τον χειμώνα να μας δείχνει χλωμές!

Τέλος, το σχέδιο του ρούχου να μην σας περιορίζει με το μανίκι… ένα μανίκι με militaire κόψιμο είναι ιδανικό! Η λαιμόκοψη να μην είναι σίγουρα πολύ κοντά στον λαιμό, αποκλείουμε οπότε το ζιβάγκο (για πολλούς λόγους!). Το σχέδιο του φορέματος να έχει μια πιο κλασική γραμμή για να μην φύγει εύκολα από την μόδα!

Lora and Elen
https://www.facebook.com/Lora.And.Elen

Υ.Γ. Στην σελίδα των Lora and Elen τρέχει διαγωνισμός ... Μην τον χασετε :-)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.