Blog Break ή αλλιώς 'τα λέμε από τον Σεπτέμβρη'

3:27 μ.μ.

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του Καλοκαιριού και δηλώνω πως Καλοκαίρι δεν έχουμε καταλάβει. Από την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία μέχρι και πριν μερικές ημέρες παλεύαμε με τις ιώσεις. Πρώτα ξεκίνησε η κόρη μου με 3ήμερο. Μετά το γιος μου με 6ήμερο! Και τέλος (ελπίζουμε) εγώ με 4ήμερο.



Που σημαίνει ότι κλειστήκαμε μέσα, δεν έχουμε πάει ούτε καν να δούμε το χρώμα της θάλασσας, ούτε ένα μπάνιο. Ναι πολλά παιδάκια πέρασαν ιώσεις αυτό το διάστημα. Ούτε Χειμώνας να ήταν! Η καλοδιαθεσία μας λέει να μην το βάλουμε κάτω και ελπίζουμε να προλάβουμε να κάνουμε μερικά μπανάκια πριν μας επισκεφθούν πάλι τα κρύα και οι βροχές.

Το Καλοκαίρι το έχουμε συνδυάσει με διακοπές τουλάχιστον στην χώρα μας που έχουμε όλη αυτή τη θάλασσα και τα νησιά. Για αυτό και το ιστολόγιο θα κάνει διακοπές για ανασύνταξη και ανανέωση. Δε λέω... μπορεί να έχουμε μερικά άρθρα αλλά θα κρατηθούμε για να σας τα δείξουμε από Σεπτέμβρη!

Σε όλους τους αναγνώστες εύχομαι Καλό Ξεκούραστο Καλοκαίρι! Κάντε το δικό σας! Στους φίλους bloggers δίνω το παρακάτω βραβείο... Δίνουμε ραντεβού μετά τον Αύγουστο για να ανταλλάξουμε αναρτήσεις για το τι αποκομίσαμε από το φετινό Καλοκαίρι! Ότι κι αν είναι αυτό, όπου κι αν πήγαμε, ότι κι αν κάναμε! Εις το επανηδείν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.