Εθελοντισμός στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας. Θα είμαι εκεί!

Αυτήν την Κυριακή διοργανώνεται το Χέρι Βοήθειας στον χώρο του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας για να ενημερωθούμε και να στηρίξουμε το έργο του!

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς;


Το "χέρι βοηθείας" διοργανώνεται στο σωματείο μας από τους εθελοντές περίπου 1-2 φορές το δίμηνο είναι μια συγκέντρωση όπου σας καλούμε να έρθετε στο χώρο μας, να τον γνωρίσετε, να διαπιστώσετε με τα μάτια σας τι έργο γίνεται αλλά και να συλλέγονται διάφορα πράγματα τα οποία έχουμε ανάγκη για την περίθαλψη των τετράποδων.

Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εθελοντές, να βγάλετε βόλτα τα σκυλιά, να ενημερωθείτε για την δράση μας, να ρωτήσετε ό,τι θέλετε τους εκπαιδευτές μας (και εφόσον γίνεται εθελοντές θα εκπαιδευτείτε ΔΩΡΕΑΝ για την σωστή αντιμετώπιση και συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε σε κάθε ζώο ξεχωριστά) αλλά και να δώσετε σε κάποιο πλάσμα την ευκαιρία να γίνετε κηδεμόνας του, υιοθετώντας το, είτε κανονικά (αυτό δεν θα γίνει την ίδια μέρα διότι πρώτα υπάρχει μια διαδικασία) είτε εικονικά με 15€ το μήνα.

Σας καλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ , 27/10/2013, στις 4.00 εως 8.00μ.μ. στο χώρο μας.
Βρίσκεται κοντά στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (εκεί που κάνει ΤΕΡΜΑ το λεωφορείο 750 το οποίο παιρνά από το ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΑΙΩ) για να γνωρίσετε από κοντά τα αγγελούδια και να δείτε το έργο μας το οποίο χωρίς εσάς δεν θα έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί.

Επιπλέον,θα υπάρχει ένα τραπέζι με χειροποίητα, σχολικά είδη, βιβλία και διάφορα είδη για κατοικίδια για να μαζέψουμε χρήματα για το χρέος που έχουμε στην κτηνίατρο μας κυρια Ραχιωτη.

Έχουμε ΑΝΑΓΚΗ από τα εξής:
Ξηρά τροφή
Κονσέρβες
χάπια αποπαρασίτωσης(π.χ. drontal)
Aνθρωπινα χαπια: zylapour, Vibramicin, Zantac 150mg, Prezonol 5mg, Dalacin 300mg, augmentin
Υγρο πιάτων (για το πλύσιμο των μπολ τους) και ρούχων
Σακούλες σκουπιδιών (μεγάλες)
Ρύζι-Ζυμαρικά
Οδηγοί για μεγαλόσωμα σκυλιά
Παιχνίδια ή ακόμα και μπάλες κι ας είναι σκασμένες μην τις πετάξετε...χαρίστε τες!

Η ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!

Μας αρκεί να μας επισκεφτείτε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας 698 26 23 181, 697 81 95 389, 697 95 22 511 (Όλα είναι what's up).

Υ.Γ. Φορέστε πρόχειρα ρούχα!
Δια δώστε το όπου μπορείτε!

2 σχόλια:

  1. Ένα βραβείο από μένα για αυτή την ανάρτηση αλλά και για όλο το ιστολόγιο http://alexiannatsotsou.blogspot.gr/2013/10/unpaixtable-blogger-award.html
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξιάννα μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το βραβειάκι!!! Έρχομαι να παραλάβω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.