Meet Gabriella SweetSparkle


Τι σημαινει για εμενα πολυμερικος πηλος.. λοιπον.. ειναι ενα μεσο με το οποιο μπορω να εκφρασω ενα συναισθημα μια αγωνια ενα αγχος ειναι η ψυχαναλυση μου οπως συνηθιζω να λεω .. σε καποιον που δεν εχει επαφη με το υλικο θα μπορουσε να το φανταστει ως ενα τυπο πλαστελινης , μια ευπλαστη μαλακη μαζα που μπορει να παραμορφωθει και πλαστει να παρει μορφη ζωη , ανασα , υποσταση ΨΥΧΗ. 



Τεχνικοι οροι νομιζω δεν εχουν καμια θεση στην παρουσα συζητηση οποτε θα προσπαθησω να σου μεταφερω αυτο που νοιωθω κατα την δημιουργια. Ενας ανθρωπος που δημιουργει κατι με τα χερια ονομαζετε χειροτεχνης . Ενας χειροτεχνης μεσα στην χειροτεχνια του εμφανιζει τα ενδομηχα συναισθηματα του . Η ελευθερια του συγκεκριμενου υλικου δεν παρεχει κανεναν περιορισμο σε αφηνει ελευθερο να εκφραστεις κ να δημιουργησεις. Χρωματα , υφες , υλικα, συνδιασμοι ειναι οι μαρτηριαρηδες της παρεας που εμφανιζουν την διαθεση του χειροτεχνη . 



Προσωπικα επιλεγω την δημιουργια της μινιατουρας , συγκεκριμενα αγαπω πολυ τα γλυκακια και τα φαγητακια καθ’οτι στην Ελλαδα εχουμε συνηθισει να γιορταζουμε τις σημαντικες στιγμες της ζωης μας πανω απο ενα τραπεζι μοιραζοντας το μαγειρευτο μας φαγητο με τα αγαπημενα μας προσωπα. Τα γλυκακια εξειδικευοντας λιγο ακομη την περιγραφη μου , νοιωθω οτι μου δημιουργουν χαρα , ευθυμια, αναλαφρα συναισθηματα , αγαθα οπως η ψυχη ενος παιδιου , χωρις προβληματα , χωρις εννοιες , μονο παιχνιδι , αγαπη , γελιο! 



Ειμαι πολυ νεα στον χωρο , στον μαγικο κοσμο του πολυμερικου πηλου . Μολις 3 χρονια εμπειριας μετραω .. μαθαινω συνεχεια , προσπαθω να εξελισομαι , να μαθαινω , να συζηταω με συναδελφους, δειλα τους αποκαλω . 



Ολοι μπορουν να ασχοληθουν με τον πηλο . Το μαγικο μυστικο που παντα με ρωτανε ; Η υπομονη κ η επιμονη . Η τρυφεροτητα και η ευγενικη χρηση του υλικου , ο σεβασμος προς αυτο . Οπως στην ζωγραφικη οπως σε οποιοδηποτε ειδος τεχνης οι αποτυχιες κ ειδικα στην αρχη ειναι πολλες , η πορεια προς την επιτυχια ομως ειναι μαγικη με πολλες γνωσεις , με ηθοπλαστικα συμπερασματα κ μηνυματα . Ολοι μπορουν να δημιουργησουν , ολοι εκφραζονται μεσα απο καποιο υλικο , χειροτεχνοντας πιστευω κατα την δικη μ αποψη οτι σε κανει ενα πιο ευαισθητο ατομο σε κανει να επικοινωνεις με συναισθηματα δημιουργιας , υπερηφανειας , σεβασμου προς τον εαυτο μας που πιθανως να μην μας δινεται η ευκαιρια πολλες φορες στην καθημερινοτητα μας να τα συνανταμε λογω των ρυθμων που ζουμε !


Την Gabriella μπορείτε να την βρείτε και να δείτε πολλές ακόμη δημιουργίες της στα άλμπουμ στην σελίδα της στο facebook Gabriella Sweetsparkle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.