"Τα πέντε κλειδιά", της Λένας Μαντά ~ Review

Η κα. Λένα Μαντά είναι από τις αγαπημένες μας συγγραφείς! Για όσους δεν θυμούνται μπορούν να ξανά διαβάσουν την συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει εδώ.

Θα την έχετε συνηθίσει σε μυθιστορήματα αγάπης. Αλλά φέτος μας έκανε την έκπληξη! Ένα μυθιστόρημα αστυνομικό! Και φυσικά αναφέρομαι στα "τα πέντε κλεδιά"!

Το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ...ναι ξενύχτησα για να το τελειώσω! Δεν μπορούσα να το αφήσω χωρίς να δω τι θα γίνει στην επόμενη σελίδα, μέχρι το τέλος! Το σημείωμα της συγγραφέως στην αρχή για το πως γράφτηκε, πως το αποφάσισε, οι συγκυρίες, μέχρι να φτάσει στα χέρια μας αυτό το βιβλίο με συγκίνησε. Η κα. Λένα Μαντά πάντα μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι κοντά μας. Στους αναγνώστες της.

Τα Πέντε Κλειδιά, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός!
Περίληψη:

ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ. ΠΕΝΤΕ ΛΟΥΚΕΤΑ, ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ… 
Από κείνη την ώρα άρχισε ο εφιάλτης. Η μικρή της κόρη, η Μαργαρίτα της, ήταν στα χέρια απαγωγέων, δεμένη με πέντε αλυσίδες σαν μικρό ζώο. Δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον, αφού κανένας δεν ήξερε την ύπαρξη του παιδιού. Ούτε καν ο άντρας της, ο παντοδύναμος Ορέστης Δελμούζος. Έπρεπε να υπακούσει με όποιο τίμημα…
 
 
 
Να είστε σίγουροι ότι αν το ξεκινήσετε, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε! Σας το προτείνουμε! Η αγαπημένα μας συγγραφέας είμαι σίγουρη ότι έχει ακόμη πολλές εκπλήξεις!
Αγαπητή κα. Λένα Μαντά, μετά από το επιτυχημένο πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα, να αναμένουμε και 2ο;
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.