Άνοιξη σημαίνει Ανανέωση

8:10 μ.μ.

Άνοιξη


Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου...γεμάτη χρώματα κι αρώματα!!!
Η εποχή που όλοι αγαπάμε, που μας φτιάχνει την διάθεση έπειτα από τον κρύο και μουντό χειμώνα. Η εποχή που όλα ανθίζουν,που όλα γίνονται καθαρά και όμορφα..
Η εποχή της ανανέωσης!!!
Μπορεί φέτος ο καιρός να μην μας κάνει τη χάρη ακόμη, αλλά όλοι έχουμε ξεσηκωθεί. Γενική καθαριότητα στο σπίτι, ανανέωση στον χώρο μας , στις ντουλάπες μας , στην ψυχή μας...

Μπορούμε δειλά δειλά να ξεκινήσουμε την ανανέωση του χώρου μας και να φέρουμε την Άνοιξη ,όσο κι αν αυτή μας αντιστέκεται...

Ξεκινάμε από το καθιστικό και το σαλόνι μας! Χώρος που περνάμε συνήθως τις περισσότερες ώρες της ημέρας,μόνοι,με την οικογένεια και με φίλους..
Προσθέτουμε κουρτίνες, μαξιλαράκια και ριχτάρια με έντονα χρώματα ,καθώς φυτά εποχής και κεράκια αρωματικά,που θα μας φτιάξουν μια όμορφη ατμόσφαιρα!









Το ίδιο κάνουμε και στην κουζίνα μας...Τραπεζομάντηλα με φωτεινά χρώματα,λουλουδάτα σχέδια και σερβίτσια που θα δώσουν έναν χαρούμενο τόνο στην κάθε μας στιγμή.









Τα χρώματα της άνοιξης δεν μπορούν βέβαια να λείπουν ούτε από την κρεβατοκάμαρά μας...Κουρτίνες ,σεντόνια και βάζα με φρέσκα λουλούδια θα φωτίσουν το δωμάτιο μας και θα φτιάξουν την διάθεσή μας!




Και επειδή άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν γίνεται...καλό θα είναι να φροντίσετε την βεράντα ή τον κήπο σας. Φυτέψτε λουλούδια,καθαρίστε τον χώρο,στολίστε τον με χρωματιστά έπιπλα και απολαύστε τον καφέ ή και το φαγητό σας,στον ανοιξιάτικο ζεστό ήλιο!!!!











Περισσότερες ιδέες για τον κήπο και το μπαλκόνι σας μπορείτε να βρείτε εδώ !!!!!

Ακολουθήστε λοιπόν τις ιδέες μας, ή ανακαλύψτε δικές σας για να ανανεωθείτε και να φέρετε πιο γρήγορα την άνοιξη στο σπίτι και την καρδιά σας!!!!



1 σχόλιο:

  1. Υπέροχες φωτογραφίες! Καταπληκτικά χρώματα! Και φυσικά μου έβαλες πάλι ιδέες, αλλά δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να της υλοποιήσω όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.