MAESTRA το πιο hot θρίλερ φέτος, από τις εκδόσεις Διόπτρα!


MAESTRA, της L.S. Hilton, από τις εκδόσεις Διόπτρα! Πρόκειται για το πιο hot θρίλερ -που πολύ μας αρέσουν- του Καλοκαιριού και φυσικά το προτείνουμε σε όλους τους βιβλιοφάγους για διάβασμα και στην παραλία! Όπως λέει και η ανακοίνωση ...μάλλον αναμένουμε να το δούμε και στην μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή μελλοντικά! Για αυτό σπεύσατε να το διαβάσετε όσοι δεν το έχετε διαβάσει ήδη και στο τέλος του άρθρου ...σας περιμένει ένας διαγωνισμός! Που ξέρετε; Μπορεί ένας από τους δύο νικητές να είστε εσείς!
Πάμε να δούμε όμως περί τίνος πρόκειται...

Η Τζούντιθ τη μέρα είναι βοηθός σε έναν οίκο δημοπρασιών, το βράδυ γοητευτική συνοδός. Μέχρι που οι δύο ζωές της μπλέκονται. Πού μπορείς να πας όταν έχεις ήδη φτάσει στα άκρα;


To Βιβλίο
Η ηρωίδα της LS Hilton είναι καλλιεργημένη και ταλαντούχα και ζει τη σύγχρονη πραγματικότητα του δυτικού κόσμου. Έχει στόχους και φιλοδοξίες και μπροστά στο αδιέξοδο μιας εργασίας με αποδοχές χαμηλότερες των αρμοδιοτήτων της, φροντίζει να βρει εναλλακτική οδό. Η Τζούντιθ είναι δυναμική, αδίστακτη και ξέρει να γυρίζει το παιχνίδι προς το συμφέρον της. Ταξιδεύει, πίνει, ξοδεύει, ξέρει να εκτιμά την Τέχνη και ενίοτε... να φτάνει στα άκρα. Με το βιβλίο να κυκλοφορεί ήδη σε 33 γλώσσες και τα δικαιώματα να έχουν αγοραστεί από τη New Line Cinema, ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι έχουμε μπροστά μας το νέο συνδυασμό της Κάρι Μπράντσο με τον Τζέιμς Γκρέι;


Οπισθόφυλλο
Ποιά είναι η MAESTRA;
Μια θεαματική απάτη σε έναν οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου.
Μια ερωμένη που τρέχει ξυπόλυτη στους δρόμους του Παρισιού.
Μια οργανωμένη κλοπή από το γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου.
Μια ανατριχιαστική δολοφονία κάτω από μια γέφυρα στη Ρώμη.
Αυτοί το ξεκίνησαν.
Εκείνη θα το τελειώσει.


Λίγα λόγια για την συγγραφέα:


Η L.S. Hilton μεγάλωσε στην Αγγλία και έχει ζήσει στο Κι Γουέστ, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και στο Μιλάνο. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Παρίσι και στη Φλωρεντία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, κριτικός τέχνης και τηλεοπτική παρουσιάστρια, ενώ σήμερα έχει ως βάση της το Λονδίνο. 








Οι εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 2 αντίτυπα της MAESTRA και για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς θα πρέπει να ακολουθήσετε τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

1. Να κάνετε "μου αρέσει" στις σελίδες Kalli's blog και Εκδόσεις Διόπτρα.
2. Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση την ανακοίνωση που θα βρείτε εδώ στο facebook.
3. Να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.


Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 13 Ιουλίου!!
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email που έχουν δηλώσει και εντός 3 ημερών θα πρέπει να μας έχουν απαντήσει για την αποστολή του δώρου τους, διαφορετικά γίνεται ξανά κλήρωση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχετε 1 φορά.


Η διαδικασία παραλαβής των βιβλίων είναι η εξής:
Οι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν το δώρο τους από συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις Διόπτρα για το οποίο θα ενημερωθούν. Ενώ για κατοίκους εκτός Αθηνών η αποστολή γίνεται με courier.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδος.

Καλή επιτυχία σε όλους!




~~~~~~~~~~~~~~~


Οι ΝΙΚΗΤΕΣ που θα παραλάβουν από ένα αντίτυπο είναι οι:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ

Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις συμμετοχές!
Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί στα email τους!



~~~~~~~~~~~~~~~
Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού μας:



4 σχόλια:

  1. Αν δεν έχουμε ΦΒ μπορούμε να συμμετάσχουμε;
    Είναι από τα βιβλία που έχω βάλει στο μάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, είναι στους όρους για να μπορεί να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Θα φροντίσουμε όμως σε μελλοντικούς διαγωνισμούς και όπου μπορούμε να έχουμε εναλλακτική και για όσους δεν έχουν λογαριασμό facebook.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ! Αναμένουμε τα αποτελέσματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.