Λατρεμένη εξωτική Καρύδα!

Ίσως από τα πιο δημοφιλή αρώματα, η εξωτική Καρύδα θα φορεθεί πολύ φέτος το Καλοκαίρι! 
Φυσικά, δεν παραλείψαμε να την απολαύσουμε κι εμείς.




Την βρίσκουμε σε μπουκαλάκι mini των 20ml και των 100ml, φυσικά ποτέ δεν είναι αρκετή. Για αυτό υπάρχουν προϊόντα για την περιποίηση στο μπάνιο με το ίδιο άρωμα! Φανταστείτε τώρα να κάνετε μπάνιο με το αφρόλουτρο Καρύδας, να εφαρμόσετε το γαλάκτωμα σώματος Καρύδας και τέλος να ψεκάσετε και το άρωμα Καρύδας!

Το απόλυτο άρωμα λοιπόν Καλοκαιριού! Πλέον έχουμε και μεγάλες συσκευασίες στο γαλάκτωμα σώματος, 390ml, με αντλία για πιο πρακτική χρήση.




Επιπλέον, επειδή τους πιο ζεστούς μήνες θέλουμε όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένο δέρμα, πιστεύω πως πρέπει να έχουμε ένα απολεπιστικό. Έτσι, η επιδερμίδα μας θα καθαρίζει σε βάθος και θα ενυδατώνεται κατά συνέπεια σε βάθος με την εφαρμογή του γαλακτώματος ή του βάλσαμου.
Δοκιμάστε το νέο απολεπιστικό σαπούνι 200γρ. το οποίο πραγματικά αφήνει το δέρμα άκρως βελούδινο!


Εναλλακτικά, εάν δεν βρίσκετε πρακτικό το σαπούνι, μπορείτε να δοκιμάσετε το απολεπιστικό σε βάζο... φυσικά με άρωμα Καρύδας... Απίστευτα βελούδινη υφή και κόκκοι τόσοι ώστε να είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση!


Οι λάτρεις της Καρύδας έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν λάτρεις αυτών των προϊόντων! Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ότι οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, έτσι προστατεύουμε και το περιβάλλον!

Enjoy!

4 σχόλια:

  1. Αγαπω την καρυδα τρελαίνομαι για το αρωμα της.Πολυ ωραιο το Review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως από τα αγαπημένα αρώματα ... αυτό και η βανίλια!! Σε ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ την μυρωδιά της καρύδας!
    Σ'ευχαριστούμε :)
    beautyproject-elinachris.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.