Η λίστα με τα αγαπημένα μας προϊόντα Καλοκαιριού!


Μα πες μου τώρα, δεν λατρεύεις όλες αυτές τις υπέροχες μυρωδιές που έχουν τα προϊόντα το Καλοκαίρι;; Ακόμη και παραλία να μην είσαι, σε μεταφέρουν με την μυρωδιά τους! Κρέμες σώματος, αντηλιακά, after sun κάναμε μία λίστα από τα αγαπημένα μας και την μοιραζόμαστε μαζί σου!



Αυτό το αντηλιακό λάδι με ΔΠ15 θα λέγαμε πως φέτος πρέπει να είναι σε κάθε νεσεσέρ! Σου δίνω πολλούς λόγους... πρώτον μυρίζει απλά υπέροχα, λουλουδένια. Δεύτερον, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα!! Μα καθόλου σου λέω!! Αντίθετα, απορροφάται και αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά βελούδινη!! Τρίτον, περιέχει έλαιο Antiroba που σημαίνει ότι θα σταματήσουν να σε τσιμπάνε τα ενοχλητικά κουνούπια!! Και επειδή μιλάμε για φυτικό προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα παιδιά!! Τέλειο;;


Αυτό το after sun είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό after sun! Το λέμε και ζελ sos και αυτό γιατί άμεσα καταπραΰνει τον ερεθισμό στο δέρμα, κι όχι μόνο από την έκθεση στον ήλιο. Μπορεί να ανακουφίσει το δέρμα ακόμη και μετά από έγκαυμα σε φωτιά ή και από μελανιά. Η μυρωδιά του είναι απλά φανταστική και η υφή του βελούδινη! Εμείς πλέον το έχουμε μόνιμα στο νεσεσέρ μας και το χρησιμοποιώ μόνιμα στα παιδιά, ακόμη και στο πρόσωπό τους μετά την έκθεση στον ήλιο.


Ποτέ χωρίς αντηλιακό προσώπου! Ποτέ όμως, ειδικά για όλες τις ανοιχτόχρωμες! Αυτό το αντηλιακό προσώπου με ΔΠ50 έχει ελαφριά σύνθεση όπου σε καμία περίπτωση δεν την νιώθουμε βαριά στο δέρμα μας, απλώνεται ομοιόμορφα και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικό βάση μακιγιάζ!


Η απολέπιση του δέρματος είναι το Α και το Ω για να έχουμε μια σωστή και πλήρης απορρόφηση της κρέμας ημέρας, άρα και πλήρη ενυδάτωση, καθαρό και λαμπερό δέρμα! Αυτό το μικρό σωληνάριο απολέπισης προσώπου με 100% φυτικούς κόκκους βερίκοκου μας δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε. Λίγη ποσότητα είναι αρκετή! Η εφαρμογή της δροσερής μάσκας με κράνμπερι 1-2 φορές την εβδομάδα θα ενυδατώσει στο φουλ το δέρμα σας!
Ένα απολεπιστικό σώματος επίσης θα σας φανεί χρήσιμο για τους ίδιους λόγους! Η απολέπιση είναι ο ιδανικός τρόπος για να αφαιρέσουμε τα νεκρά κύτταρα ώστε να εφαρμόσουμε την ενυδατική κρέμα και το δέρμα μας να την απορροφήσει μέχρι και τις πιο κατώτερες στιβάδες!


Προτιμήστε μια σειρά περιποίησης μαλλιών για ενυδάτωση της τρίχας, κατά προτίμηση με βρώμη. Ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες τις δικές σας. Τα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνη και πάραμπενς, άρα δεν μπουκώνουν την τρίχα των μαλλιών αφήνοντας να εισχωρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Έχετε εσείς κάποιο αγαπημένο προϊόν στο νεσεσέρ σας για το Καλοκαίρι;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.