Σχολικό κολατσιό εβδομάδας 25 έως 29 Σεπτεμβρίου


Η πρώτη εβδομάδα που εφαρμόσαμε το πρόγραμμα για το σχολικό κολατσιό, μας βοήθησε πάρα πολύ και μας ξεκούρασε, γιατί πολλά πράγματα τα είχαμε προετοιμάσει από την Κυριακή. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν περισσότερες επιλογές και πάνω από όλα θρεπτικές.


Κάτι που παρατήρησα και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει εσάς τις μανούλες, είναι πως ορισμένα σνακ που δεν είναι από τα πολύ αγαπημένα τους, τα παιδιά τα έφαγαν πολύ πιο εύκολα ως σνακ στο σχολείο, γιατί πολύ απλά ξεχνιούνται με τους φίλους και το παιχνίδι.

Πάμε να δούμε για την νέα εβδομάδα τι προτείνουμε για το κολατσιό των παιδιών. Αναμένουμε και τις δικές σας ιδέες πάντα!

Δευτέρα 25/09
Τυρόψωμο, φρουτάκι και αλμυρά σνακ.


Τρίτη 26/09
All time classic τοστάκι με μπάρα δημητριακών.


Τετάρτη 27/09
Αραβική πίτα με ομελέτα και κεκάκι σοκολατένιο με νουτέλα!
Η συνταγή για το κεκάκι είναι από Craft Cook Love.


Πέμπτη 28/09
Ανάποδη μηλόπιτα, συνταγή από busymamascornergr.!


Παρασκευή 29/09
Ημέρα που επιλέγουν ό,τι θέλουν από το κυλικείο του σχολείου!


Για εμάς οι εβδομάδες του Σεπτέμβρη πέρασαν μέσα σε ένα χάος, σε προσπάθεια προγραμματισμού εντός κι εκτός σπιτιού και σχολείου. Ο Οκτώβρης ευελπιστώ να είναι πιο ήπιος μήνας! Μέχρι τις επόμενες σχολικές επιλογές, να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

Τα φρούτα, λαχανικά και οι μπάρες δημητριακών είναι από neagi.gr


4 σχόλια:

  1. αυτή η ιδέα με τα φρούτα μέσα στο ποτήρι είναι σούπερ!Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ποτηράκια αυτά μας έχουν σώσει! Έχουμε προμηθευτεί μιας χρήσεις κουτάλια και πιρούνια (καθότι τα υπόλοιπα χάνονται) μήπως και χρειαστούν σε κάποιο γεύμα, επίσης! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  2. Κάλλη μου που θα βρούμε τη συνταγή από το τυρόψωμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι το βρίσκω στο super market και είναι πολύ ωραίο το συγκεκριμένο! Το έχουμε βολευτεί και αρέσει πολύ στα παιδιά! Είναι η συσκευασία που φαίνεται λίγο στην φωτογραφία.

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.