Online σημειώσεις για το σχολείο

12:48 μ.μ.

Ξέρουμε πολύ καλά ως γονείς πόσο αγχωτικές μπορούν να γίνουν οι σχολικές εξετάσεις για τα παιδιά. Κάτι όμως που έχουμε μάθει, είναι πως η καλή προετοιμασία γίνεται καθ' όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς κι όχι μόνο στις τελευταίες ημέρες πριν τις εξετάσεις. Όλοι πιστεύω μπαίνουμε στην διαδικασία να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά μας, με όποιον τρόπο. Εδώ, λοιπόν, σου προτείνω ένα site που μπορεί να σας βοηθήσει με πολύ προσιτό κόστος.

Online σημειώσεις για το σχολείο. Kalli's blog


Στο site epimeleiaandriana θα βρεις σημειώσεις για τα φιλολογικά μαθήματα των τάξεων από την Α' Γυμνασίου έως και την Γ' Λυκείου. Υπάρχουν έτοιμες σημειώσεις, αλλά αν κάποια δεν βρεις, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου. 

Πριν λίγους μήνες, είχα ξεκινήσει ξανά μαθήματα στην Β' τάξη Θερινού ΕΠΑΛ. Ήταν μια περίοδος που μπορούσα να το κάνω, αλλά, όπως λέει ο λαός όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Έτσι, δεν κατάφερα να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έτος. Παρόλα αυτά, χρειάστηκα βοήθεια στο να ανταπεξέλθω πιο εύκολα στα φιλολογικά μαθήματα κι έτσι βρήκα την Ανδριάνα. Φιλόλογος η ίδια, είναι πάντα πρόθυμη για να σε εξυπηρετήσει και να σε βοηθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευγενέστατη και κατατοπιστικότατη. Οι σημειώσεις που χρειάστηκα πολύ κατατοπιστικές, to-the-point που λέω, χωρίς άχρηστες και πολύπλοκες πληροφορίες. 


Υπάρχουν 20 σημειώσεις διαθέσιμες που μπορείς να ζητήσεις και να κάνεις download! Όλα γίνονται πολύ απλά σε αυτήν την πλατφόρμα, αλλά αν χρειαστείς βοήθεια, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με την Ανδριάνα. 

Μπορείς τις παραπάνω σημειώσεις να τις χρειάστηκα για δική μου χρήση, αλλά αν βοήθησαν εμένα, σίγουρα θα βοηθήσουν και τα εφηβάκια σας. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται άγχος, αλλά υποστήριξη 😊


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.