Μαθήματα ανατομίας και παθολογίας από την Μαρία

12:20 μ.μ.


Ως γνωστόν, η χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων αλλά και αρκετές φορές και η προηγούμενη, είναι πολύ δύσκολη για την ψυχολογία του συμμετέχοντα. 

Τα άτομα που δίνουν πανελλήνιες συνήθως αγχώνονται για το πως θα καταφέρουν να βγάλουν την ύλη του κάθε απαιτούμενου μαθήματος αλλά και για το πως θα αποστηθίσουν τις γνώσεις που τους προσφέρονται. 


Στα σχολεία πλέον δεν δίνεται η κατάλληλη προσοχή και έτσι αναγκάζονται οι μαθητές και όχι μόνο (γιατί δίνουν και μεγαλύτερα άτομα πανελλήνιες) να παρακολουθούν ιδιαίτερα μαθήματα με αποτέλεσμα να καταναλώνουν επιπρόσθετο χρόνο και χρήμα.




Η άποψη, όμως, της φοιτήτριας Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας,  Μαρίας Θεοδοσίου, είναι πως πρέπει να κατανοήσει ο ενδιαφερόμενος με όσο τον δυνατόν πιο παραστατικό τρόπο και με ελάχιστο διάβασμα σε καθημερινή βάση διότι μην ξεχνάμε πως η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως! 


Έτσι, λοιπόν, η Μαρία παραδίδει μαθήματα  ανατομίας και παθολογίας σε μαθητές Ε.ΠΑΛ στις περιοχές Κορυδαλλός, Νίκαια, Κερατσίνι, Πέραμα, Αιγάλεω και Περιστέρι σε πολύ προσιτές τιμές διότι οι εποχές είναι δύσκολες και πιστεύει πως πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλον με τον δικό του τρόπο! 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6979522511

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.