Δράμα με τα ραντεβού στο ΙΚΑ


Κι όσο πάει βλέπω πόσο η δημόσια υγεία, όσο κι αν προσπαθούν, δεν πρόκειτε να γίνει άψογη σε όλα τα επίπεδα. Πολλά θέλω έτσι; Το ξέρω... Αλλά εάν δεν τα πω κάπου, ξέρετε, θα κάνω μπαμ.


Αρχές Ιουνίου θα πρέπει να γίνουν οι εγγραφές για τα παιδάκια που θα πάνε νηπιαγωγείο και 1η Δημοτικού. Στην περίπτωσή μας, θα πρέπει να τα ετοιμάσουμε όλα τα δικαιολογητικά, και για το νηπιαγωγείο για το μικρό αντράκι και για την 1η Δημοτικού για την μεγάλη κυρία. 

Και ενώ προσπαθώ να βρω τα τηλέφωνα για τα ΙΚΑ της περιοχής μου, και φυσικά δεν απαντάνε, και ενώ περνάει η ώρα και δεν βρίσκω άκρη, αναγκάζομαι και τηλεφωνώ στο πενταψήφιο αριθμό για ραντεβού του ΕΟΠΥΥ όπου χρεώνεσαι για κάθε κλήση. Και μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκαμε δύο ημερομηνίες, η μία σε έναν μήνα για καρδιολόγο και η άλλη σε δύο μήνες για οφθαλμίατρο. 

Γιατί φυσικά που λεφτά για ιδιωτικούς ιατρούς! 

Τσάμπα αναρωτιέμαι τόση ανακατάταξη με τα τηλέφωνα που άλλαξαν για τα ραντεβού του ΙΚΑ, για τα τι και τα πως καταγράφονται πλέον στα τεφτέρια τους. Η ίδια κατάσταση ήταν και είναι και θα είναι. Καθώς ποτέ σε αυτήν την χώρα δεν πρόκειτε να μπει τάξη και οργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.