Little Closet...ό,τι πιο ποιοτικό για τα παιδιά μας στο ρούχο, κι όχι μόνο!


Εάν δεν γνωρίζετε την Little Closet πατήστε στο link και επισκεφθείτε το on line shop! Θα βρείτε ρουχαλάκια για παιδάκια, για κοριτσάκια και αγοράκια. Θα βρείτε πρωτότυπα παιχνίδια, αξεσουάρ και το κυριότερο πως όλα είναι διαλεγμένα με προσοχή, με βάση την ποιότητα που ψάχνουμε όλες οι μανούλες για το καλύτερο των παιδιών μας!

Η ίδια η Βέρα (και η Αγγελική βεβαίως βεβαίως), η κοπέλα πίσω από την Little Closet, είναι πολύ εξυπηρετική και σίγουρα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικότερο και το σωστό νούμερο για το παιδάκι σας!



Εμείς σήμερα παραλάβαμε την νέα φορμούλα του μικρού! Πως σας φαίνεται;


 Καλά, το χρώμα το λάτρεψα!!

"Ωωωωω μαλακή! Άνετη! Μαμά, θα μπορώ να την βάλω στο σχολείο;; Κοίτα κάτι τεράστιες τσέπες που έχει!!" <--- λόγια του junior!!
Και η αλήθεια πως ναι είναι πολύ μαλακή, και πολύ άνετη! Η συγκεκριμένη μάλιστα, είναι από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι! Έτσι εξηγείτε! Υπάρχει ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, όλα μπορείτε να τα βρείτε στο eshop Little Closet! Εξερευνήστε το, θα βρείτε πολλά πρωτότυπα πράγματα και για δωράκια!

Βέρα + Αγγελική σας ευχαριστούμε πολύ!!






2 σχόλια:

  1. Ωωωω ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια!!! Να'στε καλά, να φοράτε τη φορμίτσα σας και να βολτάρετε με άνεση παντού :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κορίτσια επιλέγουν πάντα ποιοτικά ρουχαλάκια και υπέροχα χρωματα. Καλοφορεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.