Athens Fashion Trade Show / Damakoupa.gr


Η Ρούλα και εγώ, είχαμε την τιμή να παραβρεθούμε στο Athens Fashion Trade Show που έγινε πριν μερικές ημέρες, στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo και να γνωρίζουμε από κοντά την ομάδα πίσω από την Damakoupa.gr.
Όλες οι λεπτομέρειες στο post που ακολουθεί!


Για να μην σας τα πολυλέμε, εκείνο το πρωινό το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν από εκείνα τα πρωινά, που λέτε, που ξεκινάς με προορισμό αρκετά μακρινό, αλλά δεν σε νοιάζει, γιατί σε περιμένουν νέες ευχάριστες γνωριμίες. Τι αναζητάμε; 
Φυσικά καφεδάκι και κους κους με υπέροχη παρέα, σε συνδυασμό με μόδα και άνεση στην καθημερινότητά μας, με έξτρα δόση ποιότητας! 
Πως γίνεται αυτό; Στο περίπτερο της Damakoupa.gr στην έκθεση Athens Fashion Trade Show συνδυάσαμε όλα τα παραπάνω και ξετρελαθήκαμε με τον νέο κατάλογο για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017/18!





Ο χώρος της Damakoupa.gr ξεχείλιζε από φιλοξενία, μεράκι, άνεση και ζεστασιά! Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία 25 χρόνων στην αγορά και μετρά ήδη πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως αθλητικά κολάν και beachwear, αλλά αυτά που αγαπήσαμε ήταν οι πυζάμες! Τόσο μα τόσο χουχουλιάρικες, σε πολλά σχέδια και μοτίβα, που αν και ακόμη καλά κρατεί η ζέστη, φανταστήκαμε τον εαυτό μας στον καναπέ, με την άνετη πυζάμα από Damakoupa.gr
Πέρα από τα σχέδια, την άνεση και την ποιότητα στο ύφασμα και την ραφή, τις πυζάμες αυτές τις αγαπήσαμε και για άλλον έναν λόγο... είναι πυζάμες για όλες τις ώρες κι όχι μόνο για τις ώρες του ύπνου! 








Ως μαμάδες, που προσέχουμε τι επιλέγουμε για τα παιδάκια μας, λατρέψαμε το kids friendly concept της Damakoupa.gr και μάλιστα ξετρελαθήκαμε με τα σετ μαμάδων-παιδιών... δεν είναι δύσκολο να βρείτε ποιά κομμάτια μας έκαναν click, σωστά;;; We love unicorns and animal prints, που σίγουρα θα λατρέψεις κι εσύ!!!



Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις από μια ελληνική εταιρεία στον χώρο του παιδικού ρούχου και πυζάμας, με τις καλύτερες προδιαγραφές σε υφάσματα και ραφή, όπου σίγουρα πλέον θα είναι στις top προτιμήσεις μας! Ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα δώρα! 

Βρείτε την Damakoupa.gr στα παρακάτω link και μείνετε συντονισμένοι για την νέα συλλογή Φθινοπώρου/Χειμώνα 2017/18: 
Κατάστημα στον Εύοσμο Θεσ/νίκης.
Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Κάτι λίγα από την έκθεση...
Η έκθεση μεγάλη...ας ξεκουραστούμε λίγο, να εδώ με το φιλαράκι μας, λέμε τα νέα μας...
"πού είπες ότι είδες τις χουχουλιάρικες πυζαμούλες για μαμά και κόρη;; στην damakoupa.gr;;"



Λατρεύω τα mini αυτοκίνητα! Μια συλλογή από κλασσικά mini fiatάκια κοσμούσε την έκθεση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.