Χρώματα και αρώματα στην βεράντα σας!

9:47 μ.μ.


Άνοιξη!!! Η ωραιότερη εποχή του χρόνου!!!Γεμάτη χρώματα κι αρώματα...
Και ποιος δεν έχει θαυμάσει ένα ολάνθιστο και περιποιημένο μπαλκόνι;;;;
Κυρίως όταν αυτό βρίσκεται ανάμεσα στις γκρίζες και θεόρατες πολυκατοικίες των μεγαλουπόλεων.

Κι όμως...μπορούμε να έχουμε κι εμείς ένα υπέροχα διακοσμημένο μπαλκόνι,γεμάτο λουλούδια και να δώσουμε φως και χαρούμενη διάθεση ,τόσο σε μας,όσο και στους περίοικους μας!



Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία....με λίγα και απλά πράγματα,φτιάχνουμε μια μικρή όαση στην βεράντα μας...έναν χώρο όπου θα απολαύσουμε τον πρωϊνό μας καφέ και θα  περάσουμε υπέροχα βράδια με φίλους!


Γεμίστε  λοιπόν με  όμορφες και χρωματιστές γλάστρες σε όλο το μπαλκόνι σας,βάλτε πολύχρωμα τραπεζομάντηλα και μαξιλάρια,κρεμάστε φαναράκια και χαρείτε τον χώρο σας και τον ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο!!


















Ακόμη κι αν το δικό σας μπαλκόνι  είναι πολύ μικρό,μην στεναχωριέστε...υπάρχουν λύσεις και ιδέες! Κρεμαστά έπιπλα και γλαστράκια για να έχετε άνεση και χώρο!

















   Μην αργείτε....Καθαρίστε γρήγορα τις βεράντες και τους κήπους σας,φρεσκάρετε τα φυτά και τα λουλούδια σας,βάλτε χρώμα στην ζωή σας και απολαύστε την κάθε μέρα που περνάει με χαμόγελο και αισιοδοξία!!!!  

                                                                                                                                                                  



6 σχόλια:

  1. Τι ωραία μπαλκόνια που είναι όλα όσα μας παρουσίασες; Έχω δουλειά να κάνω στο δικό μας και ακόμη δεν έχω καν ξεκινήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά σιγά Μάγδα μου και θα το φτιάξεις και θα χαλαρώνετε!

      Διαγραφή
  2. Μα τι όμορφα, λουλουδιαστά μπαλκόνια! Να σου πω την αλήθεια, φέτος δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τη δική μου βεράντα, ούτε αγόρασα καινούρια λουλούδια! Με όλα αυτά που είδα όμως, ζήλεψα τόσο πολύυυυυυυ...καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πανέμορφα η αλήθεια, θέλουν φυσικά και την περιποίησή τους! Μ' αρέσουν πολύ τα άνθη και οι μυρωδιές! Μακάρι να είχα και μεγάλη βεράντα...ένα στενό μπαλκόνι έχω...κάνω φιλότιμες προσπάθειες η αλήθεια!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.