Διακοπές τέλος...!!!

11:56 μ.μ.
   
Για τους περισσότερους από μας,οι διακοπές τελείωσαν για φέτος.Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!! Ωραία περάσαμε...κάναμε τα μπανάκια μας,χαλαρώσαμε ,ξεκουραστήκαμε,είδαμε φίλους που η καθημερινότητα του χειμώνα δεν μας το επέτρεπε...και τώρα....τα κεφάλια μέσα!!!

Σε λίγο ξεκινούν και τα σχολεία,όλοι επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας και θέλουμε να είναι όλα πανέτοιμα...
  Εποχή για οργάνωση και γενική καθαριότητα ,λοιπόν ο Σεπτέμβρης!
  Εποχή να οργανώσουμε το σπίτι μας,να κάνουμε ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μας(ρούχα,παπούτσια,παιχνίδια,σχολικά) και να προετοιμάσουμε τον χώρο μας.



 Εμείς ήδη κρύψαμε βαλίτσες και είδη θαλάσσης,πετάξαμε ότι παλιό και άχρηστο υπήρχε στα συρτάρια μας και τώρα ξεκαθαρίζουμε τις ντουλάπες μας...ζόρικο αλλά απαραίτητο!


 Στο παιδικό δωμάτιο βάλαμε τάξη...μαζέψαμε όσα πράγματα δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε άλλο....κάναμε τις πρώτες μας σχολικές αγορές (τετράδια και αναλώσιμα είδη) και προετοιμάσαμε τον χώρο κατάλληλα για το διάβασμα !!!
 Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε λοιπόν και να ξεκινήσουμε αισιόδοξα και με κέφι την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγο...
  Μετά σειρά έχει η κουζίνα μας...άλλο ζόρι αυτό,χαχα
 Ντουλάπια γεμάτα κατσαρολικά και τάπερ που συνεχώς πέφτουν στο πάτωμα και τα τρόφιμα,που λόγω έλλειψης χώρου μας παιδεύουν...που θα πάει όμως,θα το ρυθμίσουμε και αυτό.
 Σύντομα θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για όλα αυτά,οπότε έχετε τις ''κεραίες'' σας ανοιχτές!!
  Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν.... και .... καλή μας δύναμη!!
 Μην ξεχνάτε...ρούχα ,παπούτσια,παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο που είναι σε καλή κατάσταση ,αλλά δεν το θέλουμε πια,δεν το πετάμε!!!



 Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη!!!!Ρωτήστε στην γειτονιά σας,στην ενορία σας ή απευθυνθείτε σε κάποιο ίδρυμα. Σίγουρα θα δώσετε μεγάλη χαρά σε κάποιους!!!

                     Γιατί μην ξεχνάτε...πάνω απ' όλα,είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


1 σχόλιο:

  1. Πόσο συμφωνώ Ρούλα!! Δεν πετάμε τίποτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον!! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!! ...αν και μεταξύ μας, θα ήθελα και κάνα μπανάκι ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.