"5 ημέρες σιωπής", της Ελένης Καζάρα από τις Εκδόσεις Σαΐτα

Ξέρετε πόσο μας αρέσουν τα βιβλία. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν οι Εκδόσεις Σαΐτα! Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτές τις εκδόσεις εδώ.

Αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε ένα νέο free e-book που άνοιξε τα φτερά του, το "5 ημέρες σιωπής"! Κύριο θέμα ο σχολικός εκφοβισμός! Ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα! Ακούγεται πλέον, συζητιέται, ενημερωνόμαστε, είτε από ειδικούς στα σχολεία μας είτε από πληροφορίες που πλέον είναι πολλές στο διαδίκτυο!
Επίσης, υπάρχουν πλέον πολλά βιβλία παιδικά, ανάλογα την ηλικία του κάθε παιδιού!


Αυτό το e-book, "5 ημέρες σιωπής", από τις εκδόσεις Σαΐτα, το έλαβα πριν μερικές ημέρες στο email μου και σας δίνω αυτούσιο το κείμενο...

Το βιβλίο "5 ημέρες σιωπής" της Ελένης Καζάρα αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο μέρος είναι μία ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό και το δεύτερο μέρος είναι ένας οδηγός για γονείς ή/και εκπαιδευτικούς, όπου δίνονται απλές οδηγίες για το πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε την ιστορία και το τι είναι η σχολική θυματοποίηση. 
Ηρωίδα της ιστορίας είναι η μικρή Δανάη, η οποία πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Υποστηρικτής της γίνεται από ένα σημείο και μετά ο Φίλιππος, ένα αγόρι που στο παρελθόν είχε βιώσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ebook που πρέπει να το κάνετε download όλοι!

Ακολουθείτε το παρακάτω link ...
http://www.saitapublications.gr/2015/05/ebook.160.html


Ευχαριστούμε πολύ τις εκδόσεις Σαΐτα για το έργο που κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.