Κρέμα για τις φτέρνες με Λεβάντα!

Μιας και Καλοκαιράκι και μας αρέσουν τα ξώφτερνα παπουτσάκια, πρέπει να φροντίζουμε να έχουμε και περιποιημένα ποδαράκια!
Το πεντικιούρ θα πρέπει να είναι μια χαλαρωτική εμπειρία. Οι μυρωδιές και τα προϊόντα σε συνδυασμό με την φροντίδα της ειδικού, δίνουν το απαραίτητο αποτέλεσμα!

Κρέμα για τις φτέρνες με Λεβάντα!


Μιας και τα ποδαράκια μας τα ταλαιπωρούμε καθημερινά, (σκεφτείτε μόνο πως συνεχώς σηκώνουν το βάρος μας!!) θέλουμε προϊόντα που να είναι άκρως ενυδατικά και να εισχωρούν σε βάθος στην επιδερμίδα.

Άρα θέλουμε μια παχύρευστη κρεμούλα!!

Η θρεπτική κρεμούλα της Yves Rocher περιέχει Λεβάντα βιολογικής καλλιέργειας, η οποία από μόνη της έχει εξαγνιστικές ιδιότητες!
Επιπλέον καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια, σε συνδυασμό με λίγο μασάζ!
Η υφή είναι αρκετά παχύρευστη και ενυδατική, και δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα!
Ακόμη και για τις πολύ ταλαιπωρημένες και σκασμένες φτέρνες, με εντατική εφαμοργή θα δείτε αποτελέσματα!
Κάτι άλλο επίσης σημαντικό, πως δεν περιέχει πάραμπενς και χρωστικές!

Η μυρωδιά είναι απερίγραπτη!! Θε-ϊ-κή!!
Εάν σας αρέσει η λεβάντα, σίγουρα θα τη λατρέψετε αυτή τη σειρά προϊόντων για τα πόδια!! Έχει έντονη μυρωδιά!!

Το σωληνάριο είναι 50ml!!

Το μυστικό αυτής της υπέροχης σειράς για τα πόδια είναι στο Βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας για ανακούφηση και άνεση σε συνδιασμό με το έλαιο Macadamia για έντονη θρέψη καθώς και με το Shea βούτυρο με επανορθωτικές δράσεις

Η λεβάντα έχει εκτιμηθεί για τις εντυπωσιακές θεραπευτικές της ιδιότητες και γι’ αυτό είναι από τα σ
ημαντικότερα αιθέρια έλαια. Είναι ένα φυσικό αντιβιωτικό, αντισηπτικό, ηρεμιστικό, αποτοξινωτικό, αλλά και προάγει τη θεραπεία εμποδίζοντας τη δημιουργία ουλών.
Είναι από τα ελάχιστα αιθέρια έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα αδιάλυτα πάνω στο δέρμα. Ιδανικό σε κοψίματα, σε τσιμπήματα κουνουπιών, σε δερματίτιδα και φλεγμονές του δέρματος. Ακόμα έχει αναπλαστικές ιδιότητες.


1) Το πήλινγκ για τα πόδια έχει σκόνη από κουκούτσι βερύκοκου και εφαρμόζεται σε βρεγμένα πόδια μία ή δύο φορές την εβδομάδα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις ενώ στη συνέχεια ξεπλένεται

2) Η θρεπτική κρέμα βάλσαμο θρέφει εντατικά τα πόδια ακόμη και τα πιο ξηρά δέρματα δίνοντας ταυτόχρωμα ανακούφιση. Ιδανικό προϊόν και για σκασμένες φτέρνες ή για να μαλακώσουν κάλοι.

3) Η αποσμητική κρέμα 12ωρης διάρκειας είναι εμπλουτισμένη και με αιθέριο έλαιο μέντας και κρατά τα πόδια σας φρέσκα και άοσμα για 12 ώρες. Την απλώνουμε το πρωί πριν βάλουμε τα παπούτσια μας. Ξεπλένουμε τα χέρια μας μετά..

4) Ψυχρό ζελ κατά της κούρασης. Αμέσως καταπραΰνει τα πόδια και την βαριά αίσθηση που έχουν. Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα στα πόδια σας και να κάνετε μασάζ χαλάρωσης.

5) Νέο Προϊόν Παστίλιες. Ρίξτε σε χλιαρό νερό μία παστίλια και κάντε ποδόλουτρο! Όλη η κούραση φεύγει.
 Ιδανικό και για επαγγελματίες που ασχολούνται με το καλλωπισμό ποδιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.