Καλοκαιρινή ολοήμερη εκδρομή με το σχολείο!

Προετοιμασίες για την Καλοκαιρινή ολοήμερη εκδρομή, με την οργάνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, στον οποίο είμαι και εγώ μέλος. Εντάξει, δεν μπορώ να σας περιγράψω το άγχος μου για να πάνε όλα καλά! Μέχρι εφιάλτες έβλεπα!

Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα όταν είσαι εκτός Συλλόγου, από όταν είσαι μέλος Συλλόγου. Στην πρώτη περίπτωση τα αντιμετωπίζεις πολύ διαφορετικά τα πράγματα, έχεις την ευθύνη των παιδιών σου και μόνο, ενώ στην δεύτερη έχεις την ευθύνη του να περάσουν όλοι καλά, χωρίς απρόοπτα.

Μετά από πολύ πολύ έρευνα λοιπόν καταλήξαμε να πάμε σε παιδική κατασκοίνωση, στον Κάλαμο. Καταλήξαμε εκεί για πολλούς και διάφορους λόγους, το κυριότερο γιατί έχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, πολύ οργάνωση, και πολύ ωραίες εγκαταστάσεις!

Σαν οργανωτικό άτομο που είμαι, όλη την εβδομάδα έκανα λίστα με πράγματα που θα πάρουμε, τι φαγητά θα ετοιμάσω για να κάνουμε πικ-νικ εκεί! Μία ημέρα πριν λοιπόν, έφτιαξα την μακαρονόπιτά μου (δείτε την εδώ), κεφτεδάκια, τοστάκια. Έβγαλα τις τσάντες που θα παίρναμε μαζί, ρούχα, αντηλιακό....μμμμ ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα...

Τα παιδιά, αν και ξυπνήσαμε νωρίς, σηκώθηκαν γρήγορα και ετοιμάστηκαν. Πήραμε τσάντες, ανεβήκαν στο πούλμαν και σε μία ώρα περίπου είμασταν στην κατασκοίνωση.

 
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την οργάνωση εκεί, μιας και πάντα τα παιδιά ήταν μαζί με δασκάλους για τις δραστηριότητες σε διάφορα και πολλά γηπεδάκια και οι γονείς χαλαρώνανε στην καφετέρια.
Όσα θέλανε πήγαν και στην πισίνα και δροσίστηκαν!
Όπως καταλαβαίνετε τα παιδιά ξεφάντωσαν... μας έκανε την χάρη και ο καιρός και ήταν υπέροχος! Στην κατασκοίνωση είχε πάπιες και παγώνια, άλογα για ιππασία και πολλά δέντρα!

Για λόγους ευνόητους, φωτογραφίες θα δείτε μόνο με τις παπιούλες και τα παγώνια... στις υπόλοιπες είναι παντού τα πιτσιρίκια!!

Όλα τα παιδιά στον δρόμο της επιστροφής κοιμήθηκαν... οι δε γονείς, προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν!!

 

1 σχόλιο:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.