Elixir 7.9 σημαίνει 7 φυτά και 9 ευρεσιτεχνίες! Η επιλογή μου για αυτόν τον μήνα!

Αυτόν τον μήνα είπα να αλλάξω κρέμα περιποίησης επιδερμίδας και να δοκιμάσω την Elixir 7.9. Οι λόγοι πολλοί! Το δέρμα μου είναι κουρασμένο και η περιοχή των ματιών επίσης το ίδιο, όπου εκεί όλο το στρες, το άγχος, η κούραση και η ταλαιπωρία είναι πολύ πιο εμφανή.




Η Elixir 7.9 μου δίνει επιπλέον και την αντιγήρανση που θέλω! Γιατί, όπως έχουμε πει, επιλέγουμε αντιγήρανση πριν παρουσιαστούν τα σημάδια γήρατος. Όταν πλέον παρουσιαστούν, είναι ήδη αργά και τα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνουμε είναι πολύ πιο χρονοβόρα!

Η κρέμα ματιών είναι σε σωληνάριο με μπίλιες στην άκρη για ελαφρύ μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών. Με βάση τις μελέτες που έχουν γίνει, 82% των γυναικών δήλωσαν πως το δέρμα τους φαίνεται πιο λείο και πιο ξεκούραστο!

Η υφή της κρέμας ημέρας είναι τόσο βελούδινη και απαλή, που μόλις την άπλωσα στο χέρι μου για να την δοκιμάσω απορροφήθηκε αμέσως και την ένιωσα σαν απαλό χάδι! Επιπλέον, δίνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που την νιώθεις μέχρι βαθιά στην επιδερμίδα σου.
Το απόλυτο, ότι η μυρωδιά της είναι ακαταμάχητη! Έχει μια μυρωδιά φρεσκάδας, σαν άνθη λουλουδιών!
Πρόκειται για μια όχι τόσο βαριά κρέμα, στην οποία θα βρείτε κρέμα νυκτός, κρέμα ημέρας με ΔΠ20, κρέμα ημέρας για ξηρά δέρματα, serum. Για σειρά με 7 φυτά και 9 ευρεσιτεχνίες, η τιμή της είναι άκρως δελεαστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.