Πικ-νικ στο εξωτικό σαλόνι μας!


Μερικές φορές είναι αυτές οι ημέρες που ο καιρός δεν είναι πολύ καλός, ή που κάποιος από την οικογένεια είναι λίγο αρρωστούλης, ή δεν έχεις αυτήν την όρεξη να βγεις έξω βρε παιδί μου. Τα παιδιά όμως ξέρουμε όλοι ότι έχουν τόση ενέργεια και διάθεση για παιχνίδι που πραγματικά πολλές φορές οι μπαταρίες δεν αδειάζουν!

Την Κυριακή που πέρασε λοιπόν ο junior είχε την ιδέα να κάνουμε πικ-νικ στο εξωτικό μας σαλόνι! Μόνος του διάλεξε τραπεζομάντηλο, αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, άκρως Ανοιξιάτικο! Έστρωσε, τακτοποίησε με πλαστικά πιατάκια, κουταλάκια, χαρτοπετσέτες, κλπ ό,τι ήθελε για αυτό το εξωτικό-σαλονάτο-πικ-νικ! Βοήθησε και η αδερφή του με τα διάφορα και κάτσαμε να απολαύσουμε!

Και δεν έχασα ευκαιρία να τα δελεάσω με μενού από φρούτα και μπισκότα! Φάγανε περισσότερα φρούτα από όσα τρώνε σε δύο εβδομάδες! Και το καταευχαριστηθήκαμε!

Είναι επίσης από τις στιγμές που τα πιο απλά πράγματα είναι υπέρ αρκετά για τα παιδιά, να περάσουν υπέροχα μερικές ώρες της ημέρας! Ήδη προγραμματίζουμε το επόμενό μας πικ-νικ με διαφορετικό μενού και ...διακόσμηση! Γιατί ένα από τα πολλά υπέρ που έχει ένα τέτοιο πικ-νικ, είναι ότι μπορείς να αποφασίσεις τι διακόσμηση θα έχεις τριγύρω, επίσης εάν θα είναι μεσημεριανό ή βραδινό. Για να μην αναφέρω ότι δεν έχεις το άγχος με τα ζουζούνια!

Φυσικά το πικ-νικ στην φύση δεν συγκρίνεται με κανένα και υποσχεθήκαμε να το οργανώσουμε όταν ο καιρός είναι λίγο πιο ζεστός!
Δοκιμάστε το κι εσείς! Σας υποσχόμαστε ότι θα το διασκεδάσετε μικροί μεγάλοι!



6 σχόλια:

  1. Καλησπερα! και μεις κανουμε συχνα πικ νικ στο σαλονι μας και περναμε ομορφα ειδικα τις κρυες μερες του χειμωνα. Τα παιδακια μου το λατρευουν καθως μετα παιζουμε και διαφορα παιχνιδια που παιζονται εξω αλλα λιγο διαφοροποιημενα και προσαρμοσμενα για το σαλονι μας.....
    Αθανασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλύτερη δουλειά κάνετε κι εσείς! Συνήθως μετά παίζουμε επιτραπέζια εμείς! Καλημέρα!

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα άκυρα που σκέφτονται τα παιδιά!!!
    Φαντάζονται, προτείνουν, το κάνουν πράξη! και το ευχαριστιούνται!! απλά τα πράγματα!!!
    Να δοκιμάστε και τη στρωματσάδα στο σαλόνι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η στρωματσάδα στο σαλόνι θα γίνει σε λίγο πιο ζεστό καιρό... προς Καλοκαιράκι μεριά... με σκηνές επίσης και τα σχετικά!! Ωραία ιδέα!! Καλημέρα!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.